Zehrayenianne 40 olduk gelen giden yok nişanım geldi sancı yok cumaya kadar gelmezse suni sancı verecekler bende leğene sıcak su koydum oturdum banyoda bekliyorum bakalım işe yarayacakmı yararsa haber ederim 😂😂
Lukushayat Zehrayenianne YouTube activating labor yazın bir ebe hareket gösteriyor doğumu kolaylaştırıyor. Hurma tüketin lütfen 🌸🌸 hayırlı dogumlar 😍
Zehrayenianne a-b1 çıktım hurma yedim pilates yaptım egzersiz yaptım squat yaptım günlük ilişki vs herşey denendi yok benim kız gelmiyor şimdi leğene oturmayı duydum onu deniyorum 😂
Zehrayenianne Lukushayat günde 10 tane yedim hurma olmadı ama çıkınca yputubedan videoya bakacağım mutlaka 😂
a-b1 Zehrayenianne inşallah kolayca bi sancıda doğurun 🫶🏻Bu arada hurma vs kaçıncı haftada yemeye başladınız. Ben de 36 dayım acaba yemeye başlasam erken olur mu
Zehrayenianne a-b1 38 de başladım ben ama 36 dan sonra başlamak lazımmış bence başlayın öyle hemen etkisi olmuyor zaten
Adensu_ a-b1 ben hurmaya 32 de basladim ve doktorumda etki etmis dedi rahim agzim yumusamis kanala rahatlikla girmis bebisim
Adensu_ Zehrayenianne dedikleri video cook etkili, dun 2 kere yaptim fayda gordum denemez ama bacaklarim popom cok agridi uyuyamadim😂
Nurtanesi89 Zehrayenianne biz dikişlerle zar zor küveze girecek kadar olmasını bekliyoruz 27 hafta oldu hareketsiz yatıyorum 😅😅 Birde sizin yazdıklarınızı okuyunca doğsun diye neler yapıyorsunuz 🤭🤭 benim kuş kesinlikle kelek çıktı hahaaa
1Ali Youtubeden activating labor egzersizin yap ve bol bol çömel, bunlar sayesinde açılmam çok hızlı ilerledi tavsiye ederim
Hayalimilay 1Ali Kaçıncı haftadan itibaren yapmıştınız bu çömelme ve activating labor egzersizlerini?Bir de çömelerek ne kadar süre durmak gerekiyor?36+3 üm başlasam mı diye düşünüyorum ama bi yandan da ya hemen etki ederse diye de korkuyorum.
12betul Zehrayenianne annem yapardı öyle 😂 sancısı geldiğinde tabi ben çocuktum hatırlıyorum net ama eskiden ebeler evde doğum yaptırırdı bizim de ebeyle evin arası 5 ev falan . Annem sancısı başladığında kovaya sıcak su yapar buharına otururdu ah anam sancı çekerken normal gelirdi bize . Size de kolay doğumlar olsun inşallah ❤️