Adensu_ Zehrayenianne dedikleri video cook etkili, dun 2 kere yaptim fayda gordum denemez ama bacaklarim popom cok agridi uyuyamadim😂
Dilarakdemir1 Zehrayenianne gece hiç uyumadan sabaha kadar otur kalk yapıp koşun ama baya beliniz ağrıyana kadar devam edin sonra açılma için bi hareket var yapın ablam öyle yaptı 40+2 de bi anda sancı geldi ve açıldı 7cm
Zehrayenianne Adensu_ işe yaramadı bende sıcak su hatta hiç bişey işe yaramadı bebeğin kendi gelmesi gerekiyormuş 40+1 olduk
Hayalimilay 1Ali Kaçıncı haftadan itibaren yapmıştınız bu çömelme ve activating labor egzersizlerini?Bir de çömelerek ne kadar süre durmak gerekiyor?36+3 üm başlasam mı diye düşünüyorum ama bi yandan da ya hemen etki ederse diye de korkuyorum.
1Ali Hayalimilay 37.haftada başladım ben egzersize hergün bir kere olsun yapmaya çalıştım bazı günler unuttum ama olsun😂. Çömeldikten sonra 10-15saniye arası bekleyip kalkıyordum sonra tekrar çömeliyordum. Bacaklarıma kramp girdiği için uzun süre duramıyordum o şekilde yinede faydası oldu
ilknue Zehrayenianne napıcaz ya başlatma fikri hiç hoşuma gitmiyo bana pazartesi cumaya kadar dedi doktor, başka doktor da salıya kadar bekleyebiliriz dedi . E yoruldukda bi yandan herşeyi denedim bende yokmu şöyle kesin bi tarif
Zehrayenianne ilknue başlatmaktan bahsettikleri suni sancıdır diye düşünüyorum alttan fitil falan veren oluyormuş artık nasıl olur inanın hiç bilmiyorum yarın sabah gideceğim bakalım nolacak