Reina gamzetastan Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah 🙏🏽 Dualarım seninle. Kaç gramlar? Durumları nasıl
Sahinaysr gamzetastan 😢😢canm benim başın sağolsun allahm sabır versin diğer oğlunu sana bağışlasın rabbim çok üzüldüm 😢😢
Aycha gamzetastan Ailecek, başınız sağ olsun, Allah sabır, metanet versin. Küvözdeki oğlunuzu, tez vakitte, hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alın, evinize getirin inşallah.
elif__0909 gamzetastan Başın sağ olsun canım.. Cennet kapısında seni bekleyen bir emanetin var artık. İnşâAllah diğer oğlun bu mücadeleyi kazanır. Rabbim sana ve oğluna güç kuvvet versin. Duaya sarıl.. 🌷
Sahinaysr gamzetastan çok şükür canm tek sorunumuz hala cihazda kronik akciğer olduğu için hala ciğerler kendi nefes alamayr 😔ama buda geçecek insallah🙏
elif__0909 Sahinaysr Allah sizin de yardımcınız olsun canım .. imtihan dünyası, inşâAllah güzel haberlerinizi alırız. 🙌🏻🌷
gamzetastan Sahinaysr şuan 2.400 kg da çok şükür solunumdan kurtulduk ama ama ara ara apneleri oluyor
Mucize7979 gamzetastan Rabbim sana bağışlasın oğlunu. Ömrünü uzun ve sağlıklı kılsın inşallah. Bir meleğin cennette sana şefaatçi olacak diğeri de yanında mutluluğun olsun.
esractn gamzetastan Başın sagolsun Canım Rabbim yardımcın olsun bu bebegini sana bagislasin moralini yuksek tut lutven 🤲🏻🙏🏻 Bisey sorabilirmiyim? Bende 25.haftamdayim 2cm acilmam var suan, ikiz hamileyim. Sana ciger gelistirici vurmuslar mıydı dogumdan once bu sorumu cevaplayabilir misin lutven?😔🙏🏻
gamzetastan esractn vuruldu evet. Çok geçmiş olsun benim 19 da 5 cm oldu sıkı yatışla 26. Haftaya geldim sizde bu şekilde yapabilirsiniz 7 cm açılmayla bile 1 hafta dayandım en son 9 cm olunca mecbur sezeryana alındım
Sahinaysr gamzetastan benim bebeğim de 2 kilo 270 gram ama hala entübe kronik akciğer hastalığı var 😔 cihazdan bi kurtulsaydık bizde daha rahat edecem 😔
Yldzhh gamzetastan oncelikle basiniz sagolsun rabbim diger melegi sana bagislasin acilma oldugu nasil anlasiliyor ?
esractn gamzetastan Anladim canim cok geçmiş olsun gerçekten teskkur ederim yardimci oldugun icin. Cikar küvözden saglikla en yakin zamnda kucagina alirsin inşallah bu bebegini🙏🏻🤲🏻🙏🏻🤲🏻
AytenDS Canım Allah yardımcın olsun 😪 Rabbim diğer yavrunu sağ Salim kucağına almayı nasip etsin gamzetastan
Elifsph gamzetastan amin canım inşallah en kısa zamanda sağlıkların kavuşurlar inşallah rabbim sana bağışkasın onları