Berfingnc gamzetastan canım bebişler nasıl merak ediyoruz iyidirler inşallah yazmıyorsun ama dualarımız seninle 🙏🏻
gamzetastan Berfingnc bi oğlumun durumu iyi değil malesef bağırsaklarındaki ameliyat oldu durumu hala aynı sadece bekliyoruz diğer oğlum ise iyi çok şükür
Berfingnc gamzetastan allah sana bağışlasın inşallah yavrularını gerçekten çok zor çok üzülüyorum rabbim sabır versin inşallah çabucak atlatır bebişler. Allah uzun sağlıklı güzel ömür nasib etsin sana da bebişlerine de. 🙏🏻
Reina gamzetastan Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah 🙏🏽 Dualarım seninle. Kaç gramlar? Durumları nasıl
Sahinaysr gamzetastan 😢😢canm benim başın sağolsun allahm sabır versin diğer oğlunu sana bağışlasın rabbim çok üzüldüm 😢😢
Aycha gamzetastan Ailecek, başınız sağ olsun, Allah sabır, metanet versin. Küvözdeki oğlunuzu, tez vakitte, hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alın, evinize getirin inşallah.
elif__0909 gamzetastan Başın sağ olsun canım.. Cennet kapısında seni bekleyen bir emanetin var artık. İnşâAllah diğer oğlun bu mücadeleyi kazanır. Rabbim sana ve oğluna güç kuvvet versin. Duaya sarıl.. 🌷
Sahinaysr gamzetastan çok şükür canm tek sorunumuz hala cihazda kronik akciğer olduğu için hala ciğerler kendi nefes alamayr 😔ama buda geçecek insallah🙏
elif__0909 Sahinaysr Allah sizin de yardımcınız olsun canım .. imtihan dünyası, inşâAllah güzel haberlerinizi alırız. 🙌🏻🌷
gamzetastan Sahinaysr şuan 2.400 kg da çok şükür solunumdan kurtulduk ama ama ara ara apneleri oluyor
Mucize7979 gamzetastan Rabbim sana bağışlasın oğlunu. Ömrünü uzun ve sağlıklı kılsın inşallah. Bir meleğin cennette sana şefaatçi olacak diğeri de yanında mutluluğun olsun.