Mrsacar Rozzzzaa nerde yaptırdınız acaba Tekirdağ şehir hastanesinde mi? Yoksa çorlu devlette var mı?
Seymanurkurt Moomtoobee kayseride doktorumun yönlendirmesi ile Kızılay hastanesinde Şerif ışın a gittim 3000 TL ödedim yarım saat sürdü gayet açıklayıcı ve tek tek her şeyi anlatmasyla çok memnun kaldım ama şunu söyleyim 18 22 hafta arası diyolar ben biraz erken gttm 19 haftalikti 21 22haftalik olunca gitmek daha iyi olacaktır bebeği daha net görme açısından
HazelSeren Maralmoms vermiyolar canım veren doktor varmıs yazanlar oldu ama bana vermedıler ben e nabıza baktım
Selviylmz Leyla9456 hangi devlet hastanesi acaba İstanbul anadolu yakasında bir tane randevu bulamıyorum yok vermiyorlar aşırı dolu.
Selviylmz Soruları yanıtlayan arkadaşlar hastane ismi ücret ve şehirleri de söyleyebilir misiniz bi çoğunu okudum genelde doktor adı ve fiyat söylenilmiş :)
Zehra_arsln Sebepsin Özkaya görüntüleme olarak geciyo klinik internet yazarsan çıkıyor (0312) 467 67 20 iletişim numarası bu ben detaylı ultrason için gittim
Cloverr Sedabadak kaçıncı hafta da yapıyorlar cnm bu testleri ben şuan 7+4 Aralık 5 rendevum var fiyatlar yuksekmiş burda da aynı devlette yaptircam bnde ama
SuperisiUA Sevgiisari merhaba bi kaç kişi kendisini yazmış perinatoloji uzmanı dimi bir de memnun kaldınız mı ne kadsr sürdü muayenesi
Sevgiisari SuperisiUA evet perinatoloji uzmanı bana da burdan biri önermişti 1.5-2 saat detaylı ve tekrar tekrar bakiyor ve çektiği fotoğrafları mail atıyor iki tanesini size veriyor makinası da güzel. Sonucu doktorumuza götürdük çok beğendi istediğim gibi olmus dedi
HndnAkdmn biranne_birbebek Evet memnun kaldım herşeyi en incesine kadar inceledi sadece sizinle ayrı muhabbet etmiyor sadece bilgilendirmesini yapıp raporları veriyor doktorun adı Gökçe Annaç radyoloji uzmanı ☺️
Ozge16_ Gokturkmom_ merhaba bizimde 2 hafta sonraya detaylı ultrason randevumuz var ama bişey merak ediyorum eğer net göremezse vajinal ultrasonla bakıyormuş diye duydum bu doğru mu yaşayan var mı acaba vajinal ultrasonu
Aysegul3454 Ozge16_ Detaylı için değil ama keseyi görmek için bana yapılmıştı vajinal ultrason. Kendinizi kasmayınca acı olmuyor, riskli değil demişti doktorum.
Deniz0003 Afyon devlet hastanesinde defalarca aradım randevu sistemine girdim ama hiç bir sekilde sıra dahi yok 2 ay önceden almaya çalıştım ama yok mecbur özele bakincaz haftaya ne kadar tutar bilmiyorum rabbim herkesiz yardımcısı olsun
Eylul41 Surpriz-3 merhaba ben zafer hocaya gidiyorum ama fiyatini bilmiyorum detaylisinin. Yani normal. Muayane ucretini ödemiştik 15 de bir gidiyorum zaten gayet iyi ilgilenir giderseniz eger
Surpriz-3 Eylul41 teşekkür ederim. İlk hamileliğimde Turgay Şener’e gitmiştim. 2. Sinde tıp Fakültesi’nde mecbur oldum. Şimdi Alper Yurdasiper e gitmeyi düşünüyordum ama diğer doktorları da araştırayım. Ayrıntılı nekadar ödedidiniz peki? Benim daha 2-3 ayım var ama şimdiden doktorları araştırmak istedim.
Eylul41 Arkadaslar kütahya için 2. Perinatlog geldi şehir hastanesine kendisi ilgili biri muayanesi 20 dk sürdü ben detayliya girmedim üstelik normal muayane riskli gebelik surecim var diye iyice bakti sırasi hergun bulunuyor yogunlugu hiç yok
Cns12- SuperisiUA aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir hekim kesinlikle biz 3.15 de girdik yanına 4.45 de çıktık tekrar tekrar organlarının en ince ayrıntısına kadar üzerinden geçtik ayrıca çektiği tüm görselleri mail üzerinden size gönderiyor bebeğinde yüzünün çıktısını veriyor gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz 💖
Cns12- SuperisiUA birde kendisi Perinatolog uzmanı bazı doktorlar gibi hem kadın doğum hemde Perinatologla ilgilenmiyor sadece Perinatoloji uzmanlığı yapıyor