Maralmoms Zubu ben bi devlet bi oraya gidiyorum 1 ay oraya 1 ay oraya çok da takipli olduğum söylenemez aslında ama niye öyle herkese farklı fiyat veriyorlar anlamadım bende
Maralmoms Zubu eşimi arattım 6 bin demişler 1 hafta öncesi 4 bindi ya fiyatlar değişti demiş telefondaki kız
caglaoztrk Maralmoms sadece 4500 ödedik 30dakika kadar sürdü ayrıntılı ultrason tüüm gerekli bilgileri öğrendik,ekstra kendi takipli olduğum doktoruma gitmedim
Maralmoms Zubu direk oraya detaylı için gidebiliyor muyuz takipli olmasakta? Birde renkli fotoğraf veriyorlar mı birden fazla biliyor musunuz?
Elif08_ Gokturkmom_ ben de devlete gidicem fakat riskli gebelik hastalarına bakilmaktadir yazıyor alırsam yanlış almış olmam.degil mi
hilal_dere12 HazelSeren merhaba hangi doktorda yaptırdınız ben randevuya baktıgımda detaylı usg yapılmamaktadır yazıyor
Baybbbi Ankara’da 3.500e yaptırdık geçen hafta. Devlette iki farklı doktor da bebeğimin midesini göremedi ama gittiğimiz klinikte hemen gördüler içimizi rahatlattı
Esripek Moomtoobee araştırma hastanelerine bak veya üniversite hastanelerine bak derim 1258 tl verdim ben Temmuz ayında ben tok gittim doktor birşeyler yiyip felan gel demedi 🥰
Mrsacar Zubu aa yokmuymuş vatanda çok şaşırdım teşekkürler bilgi için 🥰 bakırköyde nerede yaptırdı arkadaşınız acaba?
Rozzzzaa Mrsacar bende devlette yaptırdim ücret alınmadi zaten önce kadin doğuma gidiyorsunuz onlar perinotoloji için alan açıyorlar gayet detaylı şekilde bakıyorlar ortalama 25 dk kadar bakılıyor
Mrsacar Rozzzzaa nerde yaptırdınız acaba Tekirdağ şehir hastanesinde mi? Yoksa çorlu devlette var mı?
Sevgiisari Moomtoobee ben geçen ay yaptırdım Bakırköy’de perinatoloji uzmanıydı Mahmut Güngör diye biri 3.200 e yaptırdım çok da ilgiliydi biz memnun kaldık tavsiye ederim
SuperisiUA Sevgiisari merhaba bi kaç kişi kendisini yazmış perinatoloji uzmanı dimi bir de memnun kaldınız mı ne kadsr sürdü muayenesi
Seymanurkurt Angel_07 işte bu yüzdende insanlar özele mecbur kalıyor 2 soru sorunca şekil değiştiriyorlar ilgi alaka temizlik sıfır