Ainka Detaylı olan hangisi? İç organ, kafa, kol, bacak ve s şeylerin ölçülmesi mi? Yoksa bebeyin büyük boyutta olan ultrasonu mu? Kaçıncı hafta ultrasonu bu?
ecoz Riskli gebelik varsa Şişli’de Prof. Dr. Recep Has’ı öneririm. Ümraniye’de Doç. Dr. Erbil Çakar da gayet iyi, uzun süre inceliyor ve çok güler yüzlü.
Aysegul3454 Ozge16_ Detaylı için değil ama keseyi görmek için bana yapılmıştı vajinal ultrason. Kendinizi kasmayınca acı olmuyor, riskli değil demişti doktorum.
Ozge16_ Aysegul3454 benimde hemen hemen 9.haftaya kadar vajinal ultrasonla bakılmıştı bi sorun yaşamadım çok şükür ve şuan 18+1 olduk🧿 ama detaylı ultrasonu erkek doktor yapıcağı için biraz çekindim açıkçası o yüzden sormuştum🤭🤦🏼♀️😄
Girlmama Moomtoobee 2000 liradan başlıyor özel klinikler girmeden önce de çikolata veriyorlar bebiş hareketlensin diye
Hediyenur_008 Moomtoobee Antalya da 5 bin olmuş fiyatlar çok pahalı ya geçen sene aralıkta 1.200 tl idi
dogakartal Moomtoobee ben 3750 Verdim canım Bana özellikle gün içerisinde şekerli bir şeyler yememem gerektiği söylendi Ben de sordum hatta yenmesi gerekmiyor mu dedim Hayır yemeyeceksiniz dedi Normal ultrason değil bu detaylı ultrason Bebeğin her organına tek tek bakılıyor Şekerli bir şeyler yediğimizde kıpır kıpır durmuyorlar ve doktor iyi göremiyor Ben bugün yemedim bebeğim sakindi Tek tek her şeyine Baktık☺️☺️
Esratufann Moomtoobee valla ben prof yaptırdım Ki hoca Türkiye’de anne karnında bebek ameliyat eden tek insan uzaman yani 3.500 tl
Seymanurkurt Dyg6 oraya değil ama Kızılay hastanesinde Şerif ışın a gittim 3000tl ödeme yaptım çokta güzel ilgilendi
leosmom tosuncuk25 Merhaba normalde hangi doktorda takiplisiniz acaba? Bizim de Aralık 25’e randevumuz var detaylı usg için Medical Park Florya’da. Fiyatı yüksek geldi bana da ama en azından memnun kalan birini duyarsam içim rahat edecek Perinatoloji konusunda