Pparla busra14 amin inşallah 🤲🏻🥰ben 11 ci gün yaptım idrar testini bu şekildeydi korkmayın markadan markaya değişkenlik gösterebiliyor kan testini yapın içiniz rahat olsun hayırlı sonuçlar alacaksınız inşallah 🤲🏻🥰
Bbk88 Funda1234567890 Allah razı olsun darısı size insallah🤲❤️sırt agrim çok fazlaydı ve adet olacakmışım gibi hafif ağrı vardı canım şuan yok ama
Funda1234567890 Bbk88 bende aynısı var benim sırtım değil ama belim ağırıyor bugün arada kasık ağrım var
Bbk88 busra14 canım diğerinde gayet koyu cikmisti yani olmasa cikmazzdi okadar belirgin içini ferah tut markadan kaynaklıdır 💗💗
Bbk88 Funda1234567890 Valla tutunma belirtisi olabilir canım 🤲😇kaçıncı gün embriyosuydu kalotesi neydi gerci tutuacak olan tutuyor💕
Kahvelihayat_1 busra14 askım ben daha evde yapmıcam pazartesi kan veririm diye düşündüm 😂 yada o predictor early ile yaparım yarın ahahhahaha benim kararlılık seviyesi
busra14 Bbk88 @Kahvelihayat_1 bişey sorcam size hiç kahve içtiniz mi kızlar ben artık kahve rüyaları görmeye başladım 😂
Kahvelihayat_1 busra14 Bbk88 Malesef kızlar.. değerim <0.2 çıktı dr ilaçları kullanmaya devam et 12 günde tekrar test yaptır diyor ama ümidim asla yok
busra14 Kahvelihayat_1 daha 8.gün canım belki değişir belli mi olur moralini bozma ilaçlara devam et sen Dr un vardır Bi bildiği
Bbk88 Kahvelihayat_1 Canım 12 inci gün tekrar test yaptır doktorun dediği gibi yap sen dur bakalım 12 inci gun değişecek belki 🙏