busra14 Kahvelihayat_1 daha 8.gün canım belki değişir belli mi olur moralini bozma ilaçlara devam et sen Dr un vardır Bi bildiği
busra14 Bbk88 bana günde 1tane içebilirsin dediler ama İnternetten okuyunca içmedim hiç ama dayanamıcam galiba 🤦zor geliyor alışınca bişey olurmu ki
Bbk88 Kahvelihayat_1 Canım 12 inci gün tekrar test yaptır doktorun dediği gibi yap sen dur bakalım 12 inci gun değişecek belki 🙏
Bbk88 busra14 canım 1 tane dedilerse içebilirsiniz diye iyi ozaman bize verilen kağıtta tuketilmeyecek şeylerde öyle yazıyordu ama hamileler iciyor görüyorum heralde tutunana kadar mı diyorlar anlamadim🤣
busra14 Bbk88 bende bilmiyorum canım ben sordum yenmemesi gereken bişey var mı diye Türk kahvesi içiyorsan sadece günde 1 tane dedi bana hiç kağıt vermediler yenmemesi gereken şeylerde neler var
Bbk88 busra14 ozaman sorun olmaz canım ,sakatat,Çok tatlı çok tuzlu,sigara ,alkol ,bitki çayları, kafein,vs canim
busra14 Bbk88 hayırlısıyla güzel güzel artsın canım kese görme değerine kadar alırlar herhalde canım 🥰darısı bizlerin başına 🙏
Bbk88 busra14 evet kese değerine kadar alacaklar canım inşallah umarım artar😇🥰inşallah aminn sizlerin başına darısı 🥰🥰
Kahvelihayat_1 busra14 Funda1234567890 Heyecanlı mısınız kızlar gerçi Büşra ın belli 🙏🏾 Funda sen nasılsın saat kaçta vereceksiniz kan Beni biliyorsunuz 8. Gün negatifti kan ama dr ilaçlara devam et dedi yarın bende yeniden kan vereceğim umarım mucize olur💞
Kahvelihayat_1 busra14 morelim bozuk dr ilaçları kullanmaya devam et 12gunde tekrar test istedi ama yükseleceğini sanmıyorum
Bbk88 busra14 Bugün 1520 oldu degerim canım cuma son kez kan vericem🤲Dualarim sizinle Rabbimmmm nasip etsin inşallahhhh🙏🙏
busra14 Bbk88 çok sevindim çok güzel artmış değerin canım maşallah 🥰amin canım haberlerini bekliyorum 🌸