busra14 Ceriko evet canım tamamen nasip bencede Allah ol derse oluyo. İnşallah canım dua edelim bol bol💞
busra14 Kahvelihayat_1 kalça çok zor oluyor geçen sefer ben çok çektim bu sefer daha rahat oldu bigün göbek bigün kalça
busra14 Kahvelihayat_1 https://hizliresim.com/sca0i1c sabahki de buydu hiç anlamadım ya kafam çok karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Pparla busra14 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende tüp bebek gebesiyim benim testimde böyleydi ilk yaptığımda daha koyuydu bekledikçe rengi soldu
Bbk88 busra14 canim zor evet bayaaaa 🥹 ama daha etkili kalcadan evet daha rahat olur öyle kendin mi vuruyorsun göbekten 😇
busra14 Bbk88 Bi yukarı postlara iki tane test attım bakar mısın kafam karıştı benim koyu olan sabah yapmıştım diğeri gün içinde
Bbk88 busra14 canım diğerinde gayet koyu cikmisti yani olmasa cikmazzdi okadar belirgin içini ferah tut markadan kaynaklıdır 💗💗
busra14 Pparla sağolun 🥰sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🥰sabah yaptığım böyle koyu çıktı gün içinde tekrar yaptım o silik çıktı farklı markaydı kafam karıştı benimde var mı yok mu bilemedim açıkçası bugun 7.günüm transfer hariç
Pparla busra14 amin inşallah 🤲🏻🥰ben 11 ci gün yaptım idrar testini bu şekildeydi korkmayın markadan markaya değişkenlik gösterebiliyor kan testini yapın içiniz rahat olsun hayırlı sonuçlar alacaksınız inşallah 🤲🏻🥰
Kahvelihayat_1 busra14 bu sabah yaptığın ve az önce yaptığın iki testi trendyoldan aldığımız mı değil mi orayı anlayamadım 🥲 açıklasana kuzum hangisi o test çıkanlar hngi test
Kahvelihayat_1 busra14 bu markada yaptığında çıktıysa kesin var ben bu markayla 5.gunde öğrenmiştim 😄
busra14 Kahvelihayat_1 sabah yaptığım koyu olan predictor early onu ezcaneden aldım. Silik çıkan da trendyoldan aldıklarımız
Kahvelihayat_1 busra14 ay ozaman trndyoldan aldıklarımız için biraz bozuk diyebilir miyiz çünkü çok silikle bu Predictor Early arasında çok fark var ve ben gerçekten artık hamilesin diyorum 😂 çünkü bu test gerçekten çok doğru test 😄🙏🏾
busra14 Kahvelihayat_1 😁ay inşallah öyledir canım 🙏trendyoldan aldıklarımıza sende takılma hiç o değişik bir test bence başka markayla dene sende. Benim elimde artık o trendyoldan aldıklarımızdan başka kalmadı 😂
Funda1234567890 Bbk88 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Benimde 23 kasımda transferim oldu . Herhangi bir belirtiniz var mı sizin
Bbk88 Funda1234567890 Allah razı olsun darısı size insallah🤲❤️sırt agrim çok fazlaydı ve adet olacakmışım gibi hafif ağrı vardı canım şuan yok ama
Kahvelihayat_1 busra14 askım ben daha evde yapmıcam pazartesi kan veririm diye düşündüm 😂 yada o predictor early ile yaparım yarın ahahhahaha benim kararlılık seviyesi