busra14 Ceriko teşekkür ederim inşallah sizinki de olumlu sonuçlanır🙏🥰İlk transferim 5Aa ydi olmadı, şimdiki de 5.gün ama 3bb kalitesi orta kalite umarım güzel sonuçlanır🌸
Ceriko busra14 ayy benımde 5. Gün ama 3cc ve 2cc beraber koyucaz. Okuduklarıma göre kaliteden ziyade tamamen nasip işiymiş. O yüzden inşallah bebişlerimiz bize sağ salim tutunurlar 💜
Kahvelihayat_1 Bbk88 çok sevindim 🥹🥹🥹 benim test yüne negatif ama dünkü testten olan başka marka almadım henüz alıyım onunla yapıcam
Funda1234567890 Bbk88 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Benimde 23 kasımda transferim oldu . Herhangi bir belirtiniz var mı sizin
busra14 Kahvelihayat_1 benimde geldi bugun o testler sabah başka markayla yaptım gün içinde Bi de o testi denerim söylerim sana canım. Evet al da bide onunla dene bakalım💞
Kahvelihayat_1 busra14 evet denesene onunla bakalım ne cıkıcak zaten az kaldı test gününe hatta 2 tane falan yapsan bugün sonuçta değişiklik çıkacak mı bakalım,baya üzüldüm hatta ağladım bilmiyorum olmadı kesin bu sefer öyle hissediyorum.. 🥲
busra14 Kahvelihayat_1 saçmalama canım ağlama sakın içini ferah tut ben inanıyorum 💞🥰Bi başka testle falan dene bende yapıp atıcam sana birazdan su çok içtim ama çıkarsa artık bilmiyorum
busra14 Kahvelihayat_1 yaptım ama çok aşırı silik gibi ya da ben yanlış görüyorum fotoğrafa çıkmıyor canım. Belki de dün pozitif çıkan yanlıştı bunda da çıkardı yoksa daha koyu olurdu aşırı silik. Sabah tekrar denicem
busra14 Kahvelihayat_1 sabah yapmıştım başka marka o koyu çıkmıştı hiç bişey anlamadım ben bu testlerden
busra14 Bbk88 progestan kalça çok zor oluyor dimi ben geçer sefer çok ağlamıştım acısından oturamıyodum yatamıyordum bu sefer bigün kalça bigün göbek yaptık daha rahat oluyor ama 2 tane de göbekten oksapar var benim şimdiden göbeğimde yer kalmadı 😁
Bbk88 busra14 canim zor evet bayaaaa 🥹 ama daha etkili kalcadan evet daha rahat olur öyle kendin mi vuruyorsun göbekten 😇
busra14 Kahvelihayat_1 kalça çok zor oluyor geçen sefer ben çok çektim bu sefer daha rahat oldu bigün göbek bigün kalça
busra14 Kahvelihayat_1 https://hizliresim.com/sca0i1c sabahki de buydu hiç anlamadım ya kafam çok karıştı sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
busra14 Ceriko evet canım tamamen nasip bencede Allah ol derse oluyo. İnşallah canım dua edelim bol bol💞