Eda42_ Tubaorc Benim adetlerim düzenli hiç yumurtlama takibi yapmadım zaten benim tüpler kapalı dendi tüp Bebek tedavisine başlayacaktim rabbim kendiliğinden nasip etti şükür şimdi de işte herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum Amin
Tubaorc Eda42_ gidecek inşallah. Ferah tut gönlünü bak sana doğal yolla nasip etmiş Rabbim bu çok güzel
Tubaorc Aysennnnnn aminnnn. Bende sizlerin haberini bekliyorum. İnşallah buraya yazdığınzda çok çok içten sevineceğim 🌸 🌸 🌸 🌸
esrasavas Tubaorc erken haftalarda sadece kese gözükebilir canım yani bende de öyle olmuştu 7 veya 8 haftalik iken kalp atışını duymuştum
Tubaorc esrasavas ben acele ediyordm ya bi dış gebelik geçirince 4 +2 de fln kese gördm ve dktr yinede dış gebelk olur deyince bi ayağım hastanede oldu. Sende Sağlıkla kucağına al inşallah 🌸
esrasavas Tubaorc teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin meleklerimiz allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın
yigitinannesiiiii Tubaorc benim 5+5 te bebek gözğkmüştü ama baya zor gözüktü 7+2 de kalp atışı dinlemeye gittim yine aynı şrkilde aşırı zor gördü doktor bebeği hatta bana az kalsın kese boş dicekti 5+5 te çocuğu görmesem tamam diyip kalkıcaktım yani biraz daha bekleyin bakalım gözükecektir inşallah 🙏🏻
Tubaorc yigitinannesiiiii çok sağoln sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Bende bugün gördüm çok şükür 🌸
Tubishhhlinaaa Tubaorc ben yasadım kese var bebek yoktu. 8. Haftada düşük yptı. Canım senin geç döllenmede olabilir bkle belli olur canını sıkma
Elvindnz Banada boş dediler 22 cm kese yolk keseside yok dedi 5+6 felandı 6+5 de başka bir hastanede doktor gördü. 2 hafta sonra bebek haftasına göre küçük dediler 10. Haftada tekrar gittim olması gerektiği gibiydi çok küçükken gitmek iyi değil
Tubaorc Elvindnz evet doğru söylüyorsunuz ama benm dr dış gebelik geçirdim, tekrarlar diye yakın takip edin demşti o yüzdn.