Elvindnz Banada boş dediler 22 cm kese yolk keseside yok dedi 5+6 felandı 6+5 de başka bir hastanede doktor gördü. 2 hafta sonra bebek haftasına göre küçük dediler 10. Haftada tekrar gittim olması gerektiği gibiydi çok küçükken gitmek iyi değil
Tubaorc Elvindnz evet doğru söylüyorsunuz ama benm dr dış gebelik geçirdim, tekrarlar diye yakın takip edin demşti o yüzdn.
Eda42_ Tubaorc Hamilelik belirtileri var mı başladı mı öncesi sonrasında canım mide bulantısı kusma falan yanı oluyor mu bebeği görmeden önce var mıydı yada sonra mı başladı ☺️☺️🥰🥰
Tubaorc Eda42_ meehaba. Mide bulantısı her zaman var ama kusma yok. Çok şükür. Kasık hafif hafif ağrıyo. Başka belirtim yok. Midemin bulantısı azalır inşallah gerçekten hayattan soğuyoruz mide bulannca 😂
Eda42_ Tubaorc Bende kasik ağrısı göğüs hassasiyeti var mide bulantısı yok şükür şimdilik daha yeni 5+6 olduğum için belki de şimdi kaç haftalık oldunuz
Tubaorc Eda42_ ben 8 +3 oldum can. Evet daha erken inşallah böyle hafif şeylerle geçirirsin hamileliğini. 😊 🌸
Eda42_ Tubaorc Ayy inşallah herşey yolunda gider siz baya olmuş maşallah artık ayda bir kontrol vardır ☺️☺️🤰🏻🤰🏻
Tubaorc Eda42_ ay çoook sağol can. Darısı inşallah başına. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🌸. 12. Haftada gel dedi tarama fln varmış ama doğana kadar gitmeyesim var 😂 çok yoruyo bu devrin doktorları. Bitane daha kötü bişey duymak istemiyorum herlde ya.
Eda42_ Tubaorc Orası öyle doktora gitsek dert gitmesek dert 😅😅ama herşey yolunda gitsin de inşallah hayırla sağlıkla kucağımiza alalım bugünleri gülerek anlatalım amin 🤲🏻🥰
Tubaorc Eda42_ sen cuma günü gidecekain herlde diğer postta öyle okudum. O zaman ne kadarlık oluyo haftan 🌸
Eda42_ Tubaorc Evet inşallah o zaman bebeği görürüm kalp atışını duyarım diye Umut ediyorum inşallah 6+2, oluyor herhalde adet günüme göre 7+2 oluyor da bakalım bu defa ultrason da kaç görülecek ☺️☺️
Ve_ra Tubaorc benimde alttan bakti 6. Haftamdayim. Kese haftayla uyumlu ama bebek yok dedi. Daha oncede bos gebelik gecirmistim. Makinalarinin eski olabilme ihtimaliyle avunuyorum suanlik.🥲