Melikezehraa afra119- Yoyko quantum kabin boy aldım bende şuanlık çok konforlu duruyo yine olsa yine onu alırım hepsiburadada 4300 tl idi fiyatı
Derya7753 Melikezehraa bunu bende düşündüm ama şikayetlere baktım tekerlerde falan sorun oluyormuş sonradan
Esmaey Prego solo model aldım 13.000 tl ama şuan 15.000 olmuş doğumum ocakta inşallah daha kullanmadım ama çok tavsiye edildi
Eliffffkkkkkk Neferut grisini aldım siz hangi renk aldınız ama rengine karar verirken çok kafam karıştı ☺️
Eliffffkkkkkk Neferut bende yeşille gri arasında kalmıştım çoğunluk gri dediği için griyi aldım, güzel günlerde kullanalım inşallah ☺️
Eda0102 Prego kabin tip aldım tam yatan modelinden ilk andan itibaren de kullandım oğlum 3 yaşına girecek hala kullanıyorum bence en ideal bebek arabası kabin tip olanlar tek elle açılıp kapanıyor az yer kaplıyor ve hafif
Aycaunalsimsek afra119- Cybex Balıos S Lux modelini tercih ettim. Ben aldığım da 17bin civarıydı, şuan indirimle 26bin falandı. ](https://)
mrp2023 Aycaunalsimsek bu rengide çok güzelmiş bende grisini alacağım, cybex cloud t isize aldım bunuda alacağım inşallah☺️
Huzurluve Kraft kenya mutlaka deneyin, yer kaplamiyor çift yön kapamasi kolay, çok sağlam bı iskeleti var. Ürün puseti ile paket hâlinde satılıyor.