mrp2023 Aycaunalsimsek bu rengide çok güzelmiş bende grisini alacağım, cybex cloud t isize aldım bunuda alacağım inşallah☺️
Aycaunalsimsek mrp2023 Türkiye de bu rengi yok maalesef, yurt dışından aldık biz bu rengini. Bende çok beğenerek aldım🫶 Puset olarak ta doğru bir seçim yapmışsınız resmen arabanın ferrarisi gibi bir şey 😅
Maviniz afra119- baya oldu alalı bunun onu tek tekerlekli olanini 1789 TL ye almıştım 2000 kusur olmus
Tugcek_ Maviniz memnun musunuz ben de bundan almayı düşünüyorum öyle 15 20 bin bi arabaya verecek bütçem yok maalesef
Momvego Kızlar ben trndyoldan 6 bin tl olan puset ve bebek arabası bir olanlardan alıcaktım. Baktığımda herkes 20 bin 15 bin vs vermiş benim o kadar bütçem yok sizce benim dediklerim çok mu kullanışsız olur
0znur Momvego biz yoyko quantum kabin tipi olanını aldık. Pusetli. Bence fiyatını karşılayan bir ürün biz çok beğendik. Aldığımızda 4900dü. Geçen hafta aldik https://app.hb.biz/CpwhSyYr6xpI
mimikii Momvego ay ben aldım kullanıyorum aslında çok hoiuma giderrk aldım travel sistem hoşuma gidiyordu puseti kullanırken iyi hoş ama diğer ini kullanırken zor oluyor ben 4baby markasını aldım oturak kısmı çook küçük rahat oturamıyor ama bu markanın büyük bebek arabaları var onlar belki faha kullanışlıdır
poyrazmom_ afra119- bagi neo 2 almayı düşünüyorum çok hafif ve yer kaplamıyor sürümü de çok güzel indirimde 16 bin civarında fiyatı
Gami98 poyrazmom_ ben de bagi easyfold 3s aldım , neo 2 ye bir süre sonra sığmıyormuş galiba oturma kısmı dar geliyormuş o yüzden bu modeli tercih ettim ağırlık olarak aralarında 1 kg var sadece :)
MaviAustos Kızımda travel sistem denemiş biri olarak kabin boy tercih ettim tek elle kapanıyor ve konforlu. Bagi kabin boy bebek arabası aldım. 👍🏼 tek elle kapanıyor 5-6 kg ağırlığı var
Maviniz Tugcek_ oğlum çok binemedi zaten onun için almıştık ama sürümü çok rahat yani siger bebek arabalarını bir süre sonra kullabamaz ve fiyatı çok pahalı diye almak istemedim
Elifff4321 Merhaba bende bebek arabası konusunda çok kararsızım elimde puset var hastane çıkışı için arabaya olur mu bilmiyorum ama bebek arabasını pusetli almaktan çok yatar pozisyonda olandan almak istiyorum pusetliler travel olduğu için ağır oluyorlar Buda ta reklamlarda hep elelenin bi arabası çıkıyor elele mido sanırım tam yatış oluyor çift yönlüde gösteriyor hiç kullanan var mı bana mantıklı geldi çünkü hafifliğini bilmiyorum
Elfnr_ afra119- elele flight kabin tipi olan bebek arabası alıcam valiz gibi çekçekli ve pusetide var 7.500 tl indirimde şuan
Hayal0102 Derya7753 https://ty.gl/09mswwx9o71rt Stokta yok ama belki incelersiniz modelin ismi cruiser
Derya7753 0znur yaa bende alacaktım 6 bin şuan şikayetlere baktım tekerleklerinde hep gıcırdama sorun çıkıyormuş sonradan emin olamadım
HuzurDenizim Biz kraftin Viva modelini tercih ettik , akşam gidip babymall’den aldık 14 bin TL’ye geldi , kalitesini çok beğendik
Bluebey HuzurDenizim hayirli olsun 🥰 kapanisina baktinizmi bebek arabasi ustundeyken kapaniyo degilmi
HuzurDenizim Bluebey çok sağolun 🌹🤗 evet kapanıyordu. Kapanisida kolay geldi bize çok ağır bir arabada değil
Elfnr_ Derya7753 ben elele nin park beşiğini aldım(madre) çok güzel cidden bebek arabasını da avmde gördüm uzaktan güzeldi