Eliffffkkkkkk Neferut bende yeşille gri arasında kalmıştım çoğunluk gri dediği için griyi aldım, güzel günlerde kullanalım inşallah ☺️
Eda0102 Prego kabin tip aldım tam yatan modelinden ilk andan itibaren de kullandım oğlum 3 yaşına girecek hala kullanıyorum bence en ideal bebek arabası kabin tip olanlar tek elle açılıp kapanıyor az yer kaplıyor ve hafif
Aycaunalsimsek afra119- Cybex Balıos S Lux modelini tercih ettim. Ben aldığım da 17bin civarıydı, şuan indirimle 26bin falandı. ](https://)
mrp2023 Aycaunalsimsek bu rengide çok güzelmiş bende grisini alacağım, cybex cloud t isize aldım bunuda alacağım inşallah☺️
Derya7753 Melikezehraa bunu bende düşündüm ama şikayetlere baktım tekerlerde falan sorun oluyormuş sonradan
Huzurluve Kraft kenya mutlaka deneyin, yer kaplamiyor çift yön kapamasi kolay, çok sağlam bı iskeleti var. Ürün puseti ile paket hâlinde satılıyor.
Aycaunalsimsek mrp2023 Türkiye de bu rengi yok maalesef, yurt dışından aldık biz bu rengini. Bende çok beğenerek aldım🫶 Puset olarak ta doğru bir seçim yapmışsınız resmen arabanın ferrarisi gibi bir şey 😅
Maviniz afra119- baya oldu alalı bunun onu tek tekerlekli olanini 1789 TL ye almıştım 2000 kusur olmus
Tugcek_ Maviniz memnun musunuz ben de bundan almayı düşünüyorum öyle 15 20 bin bi arabaya verecek bütçem yok maalesef
Momvego Kızlar ben trndyoldan 6 bin tl olan puset ve bebek arabası bir olanlardan alıcaktım. Baktığımda herkes 20 bin 15 bin vs vermiş benim o kadar bütçem yok sizce benim dediklerim çok mu kullanışsız olur