EgeF35 Samberf benim son adet tarihim 9 agustos tahmini dogum zamani 2025 mayis ayina denk geliyor 15 haftaligiz hala gostermedi kendini acaba kiz mi ki 😂
Sevcny EgeF35 ooo benim 23 ağustos son adet tarihim gebeliğimin 13 haftası 11 haftadan beri gayet net gösteriyor erkek olduğunu 😀 yanılma payı var mı dedimde gmzümüze gireceketi nerdeyse
Lukushayat EgeF35 Benim de 20 haftaya kadar göstermedi bacakları kapalıydı hep bir doktor erkek dedi bir doktor kiz en son 21 haftalıkken kız dediler değişmez herhalde 😅😅
Tiniminihanim1 Ly2534 2024 hamile kaldım benle birlikte 4 kişi erkek bekliyor 1 kişi kız hepimiz 2025de doğum yapacağız 🫠
merveral Kesinlikle kız senesi bu yıl Bir kızım bir oğlum var tekrar hamileyim Benimde kızım olacak nasip olursa Kız isteyipte ay bu sene de gezeyim bebeği seneye düşünürüm diyenlerin gözü yaşlı 😉😅 Bundan sonraki 5 yıl erkek senesiymiş😉
Evin_450 Ly2534 erkek senesi bence hastanede doğum yaptım sadece 2 tane kız bebek gördüm koskocaman hastanede
EgeF35 Sevgii16 aaa hadi hayirlisi tatlim 💓 kac haftalikken ogrendin peki ? Benim iki oglum var 11 haftayken hemen ogrenmistim bu bidigim poposunu donuyor 15 haftalik olduk daha gostermediii
Ly2534 Bende erkek senesi diye biliyorum ama yinede bilemeyiz etrafimdaki kim hamileyse hepsi erkek bende 12 haftalik hamileyim 3 kizim var 🥰
Busratrngg gezentianne 3 yakın arkadaş kız 3 tane tanıdığım kız bebeği olacak sadece bir arkadaşımın oğlu olacak 😀
Elis27 Kız senesi erkek senesi diye birşeyler yok hem kız bebek dünyaya geliyor hem erkek öyle olmasaydı şuanda girilen bir sikiftaki tüm öğrenciler aynı cinsiyette olurdu dengeli gittiğini düşünüyorum