Samberf Ly2534 bence nisana kadar hamile olanların yüzde 80 i erkek nisandan sonra hamile kalanlarında kız gözlemlediğim kadarıyla
EgeF35 Samberf benim son adet tarihim 9 agustos tahmini dogum zamani 2025 mayis ayina denk geliyor 15 haftaligiz hala gostermedi kendini acaba kiz mi ki 😂
DENIZ_55 Ly2534 ben erkek olur diye tahmin ettim ama güzeller güzeli bi prensesim olacak nasip olursa 19+5 haftaligiz 💗💗
Sevcny EgeF35 ooo benim 23 ağustos son adet tarihim gebeliğimin 13 haftası 11 haftadan beri gayet net gösteriyor erkek olduğunu 😀 yanılma payı var mı dedimde gmzümüze gireceketi nerdeyse
Lukushayat EgeF35 Benim de 20 haftaya kadar göstermedi bacakları kapalıydı hep bir doktor erkek dedi bir doktor kiz en son 21 haftalıkken kız dediler değişmez herhalde 😅😅
Tiniminihanim1 Ly2534 2024 hamile kaldım benle birlikte 4 kişi erkek bekliyor 1 kişi kız hepimiz 2025de doğum yapacağız 🫠
merveral Kesinlikle kız senesi bu yıl Bir kızım bir oğlum var tekrar hamileyim Benimde kızım olacak nasip olursa Kız isteyipte ay bu sene de gezeyim bebeği seneye düşünürüm diyenlerin gözü yaşlı 😉😅 Bundan sonraki 5 yıl erkek senesiymiş😉