Sebur Duruli55 ben 3 aylık ken 6 kilo almıştım bacım… şimdi 38+1im 20 kilo aldım. Sence hızlı mı kilo aliyorsun🤣
Eylul41 Meryeli merhabalar. Ben zaten 25 haftalik dogum yaptim kizim yogun bakimdaydi cok zor gunler gecirdigim icin bir gogsumdun sut gelmedi zaten emziremedim 3.5 ay kuvozdeydi ben sagdim emzirmede sadece yogun bakimdan ciktiktan sonra1 ay gerçekleşti gogus uclarimda olmayınca bebekte premature olunca ememedi zaten stres uzuntuden sutte gelmedi. 2. Kez gene 25 haftalik dogum yaptim 2 gun sonra bebegimi kaybettim hic uzuntuden 1 damla sut gelmedi. Suan 3. Gebelik ameliyatlar gecirdim surecim zor riskli ilerliyor surekli takinti haline geldigim icin yeme porsiyonlarim az ekmek pilav makarna hamur isi vs hic yok denecek kadar az. Kahvalti nerdeyse hic yapamiyorum tamamen pskilojik diyebilirim. Gun ici kuru yemis meyve tuketiyorum
Meryeli Eylul41 çok üzüldüm size çok zor zamanlar geçirmişsiniz :( ama maşallah çok güçlüsünüz bu kadar yaşanmışlığa direnmek kolay değil. Böyle olduğunuzu bilseydim asla sormazdım 🙏🏻 benim sorduğum soru çok keyfi kalmış gerçekten. En önemlisi sizin ve bebeğinizin sağlığı 🌸 inşallah kaybettiğiniz evladınızı cennette görürsünüz sizi karşılar 🤲🏻 rahimle alakalı ameliyatlar mı geçirdiniz ? Benim rahmimde şekil bozukluğu vardı o yüzden ameliyat olmuştum gebeliğimde de kanamalarla geçti. Bundan sonrası çok kolay çok rahat geçsin sizin için inşallah
iamsnm Bubu_ ya benim iştahım bir açıldı canım sürekli tatlı yemek istiyor ve tartılmıyordum ama yarın sabah tartılıcam net bileyim artık anlaşılıyor kilo aldığım 😬😬
iamsnm KurabiyeninAnnesi123 sağlıkla kucağınıza alın ne güzel ideal bir kilo 10 kilo ya inşallah bende en fazla 12 falan alırım 😬
KurabiyeninAnnesi123 iamsnm ilk hamileligimde 18 kilo almştm cok ödemim vardi tosun gibi olmuştum bunda dha dikkatli yedim yoksa verilmiyor sonra ilki tecrübesizlikti uyaran da olmadi sürekli yedim cocuga yarar diye meyve cok yedim meyve sağolsun bebege degil bana yaradi😂
eills iamsnm ben bebeğin suyu fazla diye diyet yapıp sadece sağlıklı beslendim et sebze şeklinde. O sebepten kilo alımım durdu yoksa yesem alırdım kesin 🥲
iamsnm eills umarım her şey normaldir ve yolundadır 💖 böyle bir durumda nasıl beslenmek gerekiyor bilgi verebilir misiniz?
eills iamsnm ben makarna, pilav, meyve, ekmek, çerez ve tüm hamurişi tüketimini bıraktım. Bol bol sebze yemeği ve bol köfte-pirzola tarzı şeyler yedim. Bebek kilo almaya devam etti ama
Haticenurdemir iamsnm 59 kilo ile hamile kaldım 37+4 te doğum yaptım 69 küsür 70 e yakın doğuma gittim.
Booksandcats 85le hamile kaldım 102yle doğuma gittim forumun en tombul hamilesi benim sanırım 🙈 39+3te doğum yaptım
Eylul41 Meryeli estağfurullah. Güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim. Amin insallah🥰 evet rahimde perde vardı cocugun yerini daraltiriyormuş ve rahim kalp seklinde olunca ameliyata girdim birde 2. Sezaryen sonrasi yapışıklık oluşmuştu oda açıldı. Sonrasinda 14. Haftamda serklaj dikiş atıldı belki sadece perde bu kadar erken dogumu tetiklemez gibisinden düşündüler açılmada olabilir diye önlem amaçlı. Haftadan itibaren progestan fitil olarak kullaniyorum bende yatiyorum sürekli