Eylul41 size bundan sonrasında bol sağlıklı keyifli hamilelik diliyorum💕 bende sizin gibi rahim perdesi ameliyatı olmuştum. Sonra gebe kaldım ve 5. Hafta kanamam başladı, şuan 19. Haftadayım. Progestan fitil günde 2 tane kullanıyorum ve 5. Haftadan beri evdeyim istirahat halinde sizin gibi :) bir de 13 tane iğne olmuştum ilk 3 ay. Böyle bazen ruhen çok daralıyorum sürekli 4 duvar arasında olmak gerçekten zor, o zamanlarda yakın bi cafeye gidip çay içiyoruz eşimle öyle öyle geçti aylar. İnşallah bundan sonrası kolay geçer, doktor detaylı ultrasondan sonra olumlu haberler gelince iyice rahatlarız dedi. Karnım da büyüdü biraz fitil koyarken bazen düşünüyorum acaba bebiş rahatsız oluyor mu diye 😀 büyüdüğü için yani. İnsanın yalnız olmadığını bilmesi bi yandan iyi geliyor. Size destek olan evde birileri var mı peki ? Benim kardeşim destekçim oldu sağolsun. Bir de sezaryen sonrası yapışıklık açıldı dediniz ya hani onun için ekstra bir işlem mi yapıldı size yani ? Nasıl anlaşıldı yapışıklık olduğu?
Tekrar çok geçmiş olsun 🌸