Bushra21 Annesininumudu amin canım çok geçmiş olsun sağlıkla gelsinler eve yavrularımız ayrılık zor ama hasta olmadı daha da zor olur inş hayırlısıyla geçer günler 🤲🏻
Bushra21 Deletedmom429 ay inş düşüncesi bile güzel eve getireceğim gün süsleyecem her tarafı hastanede yapamadığımı şimdi yapılacak hayırlısıyla 🤲🏻 Allah razı olsun
Bushra21 Cemreemine amin 🤲🏻 Canım bnm inş bütün yavrular sağsalim çıkarlar oralardan yuvalarına gelirler
Bir Postunu ağlayarak okudum,kızımda aynı şeyleri yaşadım , 20 gün yoğun bakımda yattı onu hastanede bırakıp eve eli boş gitmek bile beni perişan etmişti çok şükür evladının kilosu iyi çabuk toparlar inşallah, benim kızım 1500 kiloydu ve hastaneden 1800 ile çıktı. şimdi 2,5 yaşında o günleri hatırladığımda bile gözümden yaş geliyor, Şimdi ikinci kızıma hamileyim ve son ayındayım şubatta doğum olacak ilk hamileliğim öyle olduğundan ikincide çok korkular yaşadım çok şükür sorun yaşamadım... Rabbim acil şifalar versin ,🙏
Semaaa Bushra21 Allah yardımcın olsun inşallah sağsalim çıkacak öpecek koklayacaksın Allah’ın izniyle 🤲
Seyma95 Bushra21 lütfen üzülmeyin 35 hafta çok da küçük değil yeğenim 29 haftalık 1700 gr doğmuştu şimdi 2 yaşında çok güzel bi oğlan çocuğu 1buçuk ay küvezde kaldı ama direndi sizde güçlü olun Allahım en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Edarda Bushra21 ben okurken dayanamadım ağladım allah kızınızı size bağışlasın en kısa zamanda kavuşun insallah 😌 gelişmelerden haberdar et lütfen 🙏
Bushra21 Edarda amin canım allah razı olsun inş haber vericem hergün 2 de görmeye gidiyorum süt götürüyorum inş çıkınca haber veririm
Sezenay Bushra21 ağlaya ağlaya okudum Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin inşallah siz de tez zamanda evinize görürüm meleginizi
SevgibiR Sezenay tek ağlayan ben değilmişim çok duygulandim ya zor okudum Allah hepimizin bebeğini korusun sağ Salim kucağımiza nasip etsin amin