TugceSenelKavak evet canım yazışmıştık şükür ki 37 ti görmüşsün sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım tşk ederim
Prematüre kızım 12.01.19
Bushra21 aynı şeyleri yaşamışız canım ben de 32+5 te plesantanin anne rahminden ayrılmasıyla acil sezeryan oldum oğlum 22 gün kuvöz de kaldı bana da günler geçmedi eve getirecegimiz günü iple çektim eve geldi ama bu sefer yanımda fazla kalmadı zatürre oldu ve yine Kuvöz de yoğun bakımda o yüzden acele etme herşeyi tam olsun iyilessin öyle çıksın çünkü orda daha emin ellerde herşeyiyle tam olsun rabbim sağlıkla sana kavuştursun bebeğini hepimizin yardımıcısı olsun
Bushra21 oyyy kuzum tuylerim diken diken oldu onlar kucuk savaşcilar annesi rabbim sizlere bagislasin evt zor surec ama gecick ins sen guclu bi annesin metanetini koru o cok cok iyi olacak Allahin izniyle yuvaniza gelecek neşe getirecek 💜🙏
Bushra21 Allah hayirla kucagina almayi nasip etsin Rabbim saglikla buyuymeyi nasip etsin bu da senin imtihanin sabret eminimki o minnos cok guclu bi sekilde ordan cikicak 😍
Annesininumudu amin canım çok geçmiş olsun sağlıkla gelsinler eve yavrularımız ayrılık zor ama hasta olmadı daha da zor olur inş hayırlısıyla geçer günler 🤲🏻
Deletedmom429 ay inş düşüncesi bile güzel eve getireceğim gün süsleyecem her tarafı hastanede yapamadığımı şimdi yapılacak hayırlısıyla 🤲🏻 Allah razı olsun
Cemreemine amin 🤲🏻 Canım bnm inş bütün yavrular sağsalim çıkarlar oralardan yuvalarına gelirler
Postunu ağlayarak okudum,kızımda aynı şeyleri yaşadım , 20 gün yoğun bakımda yattı onu hastanede bırakıp eve eli boş gitmek bile beni perişan etmişti çok şükür evladının kilosu iyi çabuk toparlar inşallah,
benim kızım 1500 kiloydu ve hastaneden 1800 ile çıktı.
şimdi 2,5 yaşında o günleri hatırladığımda bile gözümden yaş geliyor,
Şimdi ikinci kızıma hamileyim ve son ayındayım şubatta doğum olacak ilk hamileliğim öyle olduğundan ikincide çok korkular yaşadım çok şükür sorun yaşamadım...
Rabbim acil şifalar versin ,🙏
benim kızım 1500 kiloydu ve hastaneden 1800 ile çıktı.
şimdi 2,5 yaşında o günleri hatırladığımda bile gözümden yaş geliyor,
Şimdi ikinci kızıma hamileyim ve son ayındayım şubatta doğum olacak ilk hamileliğim öyle olduğundan ikincide çok korkular yaşadım çok şükür sorun yaşamadım...
Rabbim acil şifalar versin ,🙏
Bushra21 amin canim
- Düzenlendi
Rabbim en yakın zamanda sağlıkla kavuştursun ağlayarak okudum dualarım sizinle🙏🏻