Prematüre kızım 12.01.19
Bushra21 kendi yaşadıklarımı okudum sanki Allahım çokça sabir versin🙏🏻 kucagina alamadan kokusunu cekemeden orada birakip eve geri dönmek çok zor bilirim ama çok çabuk toparliyorlar canim çok hizli büyüyorlar sonra kocaman kiz olup annesine kahve yapiyorlar.😊Allahim bian önce kucağına alip koynunda unutmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Bushra21 yaa çok üzüldüm hatırlıyorum sizi. Günümüz aynıydı birkaç postta yazışmıştık sizinle hatta hem günümüz aynı hem de erken Doğum riskimiz var diye. Ben 37. Haftaya ulaştım çok şükür. Umarım siz en yakın zamanda en sağlıklı şekilde bebeğinizi alıp evinize gidebilirsiniz. Allahım bebeğinize şifa size sabır versin bu süreçte inşallah.
Bushra21 çok şanslisin aslinda canim, iyi ki kanaman olmus ve hemen hastaneye gitmissin..plesentanin ayrilmasi sen ve bebek icin cok tehlikeli.. eminim minik kuzun da hemen toparlayacak annesi.. Allahim tez zamanda aldirsin kucagina insallah..🙏🏻 Plesentanin ayrilma sebebiyle ilgili doktorun hic yorum yapti mi? İnanilmaz korktugum birsey benim... 😔
TugceSenelKavak evet canım yazışmıştık şükür ki 37 ti görmüşsün sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım tşk ederim
Bushra21 aynı şeyleri yaşamışız canım ben de 32+5 te plesantanin anne rahminden ayrılmasıyla acil sezeryan oldum oğlum 22 gün kuvöz de kaldı bana da günler geçmedi eve getirecegimiz günü iple çektim eve geldi ama bu sefer yanımda fazla kalmadı zatürre oldu ve yine Kuvöz de yoğun bakımda o yüzden acele etme herşeyi tam olsun iyilessin öyle çıksın çünkü orda daha emin ellerde herşeyiyle tam olsun rabbim sağlıkla sana kavuştursun bebeğini hepimizin yardımıcısı olsun
Bushra21 oyyy kuzum tuylerim diken diken oldu onlar kucuk savaşcilar annesi rabbim sizlere bagislasin evt zor surec ama gecick ins sen guclu bi annesin metanetini koru o cok cok iyi olacak Allahin izniyle yuvaniza gelecek neşe getirecek 💜🙏
Bushra21 Allah hayirla kucagina almayi nasip etsin Rabbim saglikla buyuymeyi nasip etsin bu da senin imtihanin sabret eminimki o minnos cok guclu bi sekilde ordan cikicak 😍