Thezgi 4 gün önce 37+4 haftalıkken suyum geldi. Hastaneye gittik bebiş ters olduğu için sezaryenle doğum yaptım. Hastanede tuvalete çıkamadığım için lavman yapıldı. O zaman iki defa tuvalete çıktım. Eve gönderdiler ama ben büyük tuvaletimi asla yapamıyorum. Aranızda yaşayan var mı ? Çözüm üretebildiniz mi ? Ne yiyip ne içmeliyim çoğunlukla çorba yedim.
Kze Thezgi ya normalde olur ama sizde olmadi demekki zeytinyagi icmeyi falan deneyin bir de insallah en kisa surede gecer sorununuz
Kezbankafa Ben de beş gün önce doğum yaptım. Herşeyden az az yiyorum. Sadece ekmek pilav makarna türü şeyler yemiyorum. Kayısı suyu rezene emzirme çayı falan içiyorum gün içinde. Kabizlık yaşamadım normal düzende çıkıyorum tuvalete . Büyük ihtimal bunların faydası oluyor
Thezgi Kezbankafa bende hiç ekmek makarna pilav yemedim genelde sebze yiyorum ve çorba ama hastanedede çıkamamıştım zaten
Tictack Ben henüz dogum yapmadım ama sizi normalde en çok tuvalete ne çıkarır onu yeseniz belki yine aynı etkiyi yapar. Mesela yaprak sarmasının yaprağı beni çok etkiliyor normalde yiyince cıkıyorum o yüzden onu söyledim.
R-veyda44 Kayısı kompostosu beni iyice kabız etmişti üstelik bende normal doğum yapmama rağmen 3 gün tuvalete çıkamadım bana hemşire normal yediğimiz elmayı kabuksuz küp küp dogratip kaynattim aynı komposto gibi tabiki içtim ertesi gün tuvalete çıktım mutlaka deneyin derim
Thezgi R-veyda44 hemen demledim içtim sıcak sıcak anında tuvalete çıkarttı Allah razı olsun çok teşekkür ederim ☺️
tamamdanolmuss Thezgi kuru incir ve kayısı aç karna tüketin. Sularını kaynatıp içebilirsiniz de. Hem sütünüzü arttırır. Ben de o kadar zorlanmıştım ki ameliyatım açılacak sandım.
Thezgi tamamdanolmuss tüketmeye çalışıyorum fakat nafile gerçekten çok kötü yaptı beni ameliyat tan daha kötü gaz sancısı
Nesizade05 Thezgi dupalac şurup var ondan alıp deneyebilirsiniz bende doğumdan sonra kabuzlık dolasıyla çatlak ve kanama olmuştu ve bi zaman o kadar acılar çektim ki çok zor ..şimdi 2. Ye hamileyim yine çıkamadığım zaman hemen bu şuruptan içiyorum doktor izin verdi rahatlatıyor gerçekten
14022024 Thezgi çok geçmiş olsun canım ebem bana zeytinyağ iç demişti hem kabız yapmaz hemde kolsy çıkarsın demişti birde lavmandan sonra 4-5gun çıkmıyorsun zaten tuvalete
Thezgi 14022024 çok sancı yapıyor ama şuanda karnım taş gibi oldu yürürken bile zorlanıyorum dün daha iyi yürüyordum. Ne kadar içmem gerekiyor zeytinyağı ve bir zararı olmaz değil mi