Thezgi 14022024 çok sancı yapıyor ama şuanda karnım taş gibi oldu yürürken bile zorlanıyorum dün daha iyi yürüyordum. Ne kadar içmem gerekiyor zeytinyağı ve bir zararı olmaz değil mi
14022024 Thezgi yemek kaşığı ile içiyordum ben zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta ebe tavsiye etti
Ysmnasl Kahve canım granül kahve büyük bir bardak içmeni tavsiye ederim bana ilk dedikleri şey kahve içmen lazım dedi ve sezeryan olduğumun gecesinde bütün hepsi çözüldü ☺️
Defnezumramom Thezgi ortalama 10 gün öyle oluyor sabahları aç karnına kefir iç bide gün kurusu ye 6 tane falan içini yumuşatması için
biranlatbakalim Thezgi duphalac şurup ve magnezi calsine diye bir ilaç var içtiğiniz gün sakın dışarı çıkmayın evde olduğunuz gün için çünkü çok tuvalete çıkarıyor
Nesizade05 Thezgi dupalac şurup var ondan alıp deneyebilirsiniz bende doğumdan sonra kabuzlık dolasıyla çatlak ve kanama olmuştu ve bi zaman o kadar acılar çektim ki çok zor ..şimdi 2. Ye hamileyim yine çıkamadığım zaman hemen bu şuruptan içiyorum doktor izin verdi rahatlatıyor gerçekten
afra119- Thezgi genelde sezeryan doğum sonrası doktor kabız ilacı da yazıyor benim İlk doğumda yazmıştı doktor hani sezeryan sonrasi fazla ikinmamak için doktorunuza danışınız mutlaka yazacaktır duphalak diyen şurup
Gemeze Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşAllah bebeğinizi🙏🏻 Bence doktorunuzdan fitil isteyin ben 5 yıl önce doğum yaptığımda doktorum direkt reçete etmişti zorlanmamıştım o konuda
Nurellaaaaaaa1212 Thezgi canım bende 3 sene önce sezeryan doğum yaptım. Cok fazla bağırsak problemim zaten vardı üstüne doğum gelince bayağı zor oldu. Hastanede lsvman yapmıslardı ama eve gelince gaz ve tuvalet sorunu yaşayınca tekrar bende lavman yaptım sonrasında düzene girdi. Gaz vs dikişlerine baskı yapıyor cok da ıkınma bence
Nurylmz12 Bunları yediğiniz halde çıkamıyorsanız doktorunuz ile görüşün. Enfeksiyon olmuş olabilir ona göre doktor ilaç verir boşuna kendi kendinize evde eziyet çekmeyin
Bahar_123 Thezgi 1 çay kaşığı kimyonu sıcak suya koyup için sezaryenden sonra bende çok çektim o gaz sancısı çok beter hem size hem bebege fayda eder sütün tadını da güzelleştiriyor gaz için de birebir. Ayrıca kuru dut kuru incir küçük küçük doğrayıp kaynatın suyunu için taneleri de isterseniz yiyin max 5 6saate çıkarsınız. Ama o kimyon çayını mutlaka yapın Bi süre. Çok geçmiş olsun
Thezgi R-veyda44 hemen demledim içtim sıcak sıcak anında tuvalete çıkarttı Allah razı olsun çok teşekkür ederim ☺️
Thezgi Herkese çok teşekkür ederim kabuksuz elma çayı yaptım hemen tuvalete çıktım bardağı bitirmeden, kimyon çayınıda yarın deneyeceğim sütte arttırıyormuş. Başka bu dertten müzdarip varsa fikir olsun burda dursun ☺️
SedaYakisir Thezgi magnezi kalsine diye bir ilaç var acıbadem hastanesinde kadın doğum doktorum vermişti bana doğumdan sonra bende sizin gibiydim çok kötü olmuştum kullanın bana teşekkür edersiniz tek çözümü bu ama dozunu eczaneye mutlaka sorun.