sedamusa Minsanne inşallah bu sefer sağlıklı devam eder hamileliğiniz 🤲🏼 embriyolarınızı pgt ye gönderdiniz mi peki
Minsanne sedamusa inşallah çok teşekkür ederim. Evet hem PGT m yani taşıdığımız hastalıklar için hem de kromozom baktırdık
Masde018 Merhaba benimde transferimin 10. Günü bugun gebelik testinde cıkmadı salı günü kan verecegğm inşallah hayırlı haberler alırım lekelenme agrılar bendede var ilk tüp bebek denemem
Cheryy1 Minsanne belirtim yoktu göğüs hassasiyeti vs . Transferden öncede vardi ilaclardan dolayi . o yuzden belirti olarak saymadım hic yerleşme lekesi falanda olmadi 🙂 belirtisizdim hatta olmadı sanmıştım
Minsanne Cheryy1 benimde transfer öncesi başladı göğüs hassasiyeti 3-4 gün sonrasında ağırlaştı. Şimdi bel ağrım var ne diyim inşallah bunlar belirtilerdir 😅
Emine010922 Minsanne Minsanne 5 gün embriyo 2 tane 10 gün kan testi verdim direk 633 çıktı ikiside tutmuştu
Emine010922 Minsanne hiç belirti yoktu iki sene önce 27 haftalik erken doğum kaybettim tekrar transfer olmayı bekliyorum
Morkalpannesi Minsanne yerleşme kanaması yaşamadım 🫶 5. Gün embriyosuydu ☺️ 8. Gün erken gebelik testi ile öğrendim 😍👶
Minsanne Morkalpannesi oyy maşallah benim yarın 8. Gün. Ama kendimi tutabilirsem 10. Güne kadar beklemek istiyorum
Sare088 Minsanne bende 8 gündür transfer oldum çok fazla kasık ve bel ağrılarım var şu anlık herhangi bir lekelenme görmedim . Adet olacam gibi sancılar çekiyorum vücudumu sıcak basıyor test yapmadım perşembe günü gidip kan verecem
Diana- Minsanne mutlaka 10. Güne kadar bekle, idrar testi cok yanıltıcı oluyor maalesef hele 3. Gün embriyosunda. Bu benim ikinci transferim, ilk transferimde evde 8. Gün test yaptım negatif çıktı cok ağladım meğerse pozitifmis 10. Gün kanda çıktı.