Minsanne Morkalpannesi oyy maşallah benim yarın 8. Gün. Ama kendimi tutabilirsem 10. Güne kadar beklemek istiyorum
Diana- Minsanne mutlaka 10. Güne kadar bekle, idrar testi cok yanıltıcı oluyor maalesef hele 3. Gün embriyosunda. Bu benim ikinci transferim, ilk transferimde evde 8. Gün test yaptım negatif çıktı cok ağladım meğerse pozitifmis 10. Gün kanda çıktı.
Sare088 Minsanne amin inşallah Rabbim nasip eylesin bizlere isteyen herkese bu güzel duyguları tattırsın
Diana- Minsanne klasik kasık ağrısı vardi hafif ama 8. Günde de durduk yere burnuma kötü kokular gelmeye başlamıştı😄 psikolojik de olabilir. 8. Güne kadar hafif kasık ağrısı hariç hiç bisey yoktu hatta bi ara kasık ağrısından adet olcam sanırım tutmadı demistim
yazarelif Diana- benimde 3.gün embriyosu yarın 12.gün idrarda cıkmadı ama yarın cıkarmı çok moralim bozuk🥺
Minsanne Diana- yok ben test yapmayı düşünmüyorum. Dün sabah ve bugün pembe lekeler gördüm. Yerleşmedir inşallah. Göğüs ağrım bel ağrım ve kasık ağrılarımda var. Gerçi belim iki gündür iyi
Sare088 yazarelif içini ferah tut inşallah olur. Senin belirtilerin oldu mu ağrı veya sancı çektin mi
Diana- yazarelif Ay inşallah çıkar ya ama gerçekten 3. Gün embriyosu idrara cok gec düşüyor , inşallah vardır dualarım sizinle 🙏
yazarelif Sare088 bugünden beri sancılanıyorum wcye gittiğmde kırmızı kahve lwkelenmeler gördum bılmıyorum suan bişw dusunemıyorum🥺
Sare088 yazarelif inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benimde ilk günden bu yana sancılarım çok var sanki her an adet olacakmışım gibi lekelenme görmedim 3 gündür göğüs ağrılarım dindi 8 gün boyunca karnım hep şişti sancı tutuyordu ama bugün karın şişkinliğim indi korkuyorum bende ya tutmazsa bugün içimde endişe ve korku var perşembe günü gidip kan verecem inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
Diana- Minsanne yok canım maalesef o bebegimi kaybettim 8. Haftada kalbi durdu.kromozomal bozukluk varmış. Ama bunun beta ile ilgisi yok aman aklın karışmasın 😊 çevremde de var transfer sonrası 7 8 günlerde idrar negatif sonra kanda pozitif görüp sağlıkla doguran🙏😊
Minsanne Diana- 😔 bende iki bebeğimi kaybettim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌺
Diana- Minsanne Amin canım inşallah çok zor kayıp gerçekten inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağız 🙏🙏
Diana- yazarelif hakkında hayırlısı olsun inan üzüldüm hic tanımasam da bu süreçten gecen herkesi çok iyi anlıyorum biraz zamana bırak lütfen. Allahtan bir mucize belki kendiliğinden olur , tüp bebek tedavileri sonrası kendiliğinden olan cok var 🙏