ftmkucuk Rumeysaecriin öyle mi😌 erken hafta da hangisiydi gözüken nub? 10+5 te tahmin etti benimde doktorum ama yüzde yüz dediği çıkar mı diye merak ediyorum
DENIZ_55 ftmkucuk bana nupa göre erkek dediler ama kizim oluyor nasipse ama doktor böyle tahmin hic bulunmadı görmeden tahmin edemem dedi görünce kız bebegin oluyor dedi
ftmkucuk Nurbl yanılma olabiliyor demekki. bizimde doktor 10+5 te yorumladı nuba göre %60 kız dedi ama ben erkek hissediyorum ve gönlümden o geçiyor☺️
ftmkucuk 3girlsb Nuba göre şuan evet ama onun dısında kafa yapısı vs erkek bebek gibi. Ondan kafam karışıyor :) Hayırlısı Allahtan
xEndless ftmkucuk Bana da bir doktor kız diğeri erkek dedi haftaya gidicem tekrardan 14 haftalık olucam o zamana kadar birkaç kez attım görenler kız dedi hep kafam çorba oldu 🤔🤔
ftmkucuk xEndless var mı ulstrason fotoğrafınız bakalım. Nuba göre muhtemelen yorum yapıyorlar ama birinin gördüğünü diğer doktor nasıl farklı görüyor
ftmkucuk xEndless gerçekten ilkinde nubu düz geliyor ama kafa yapısı erkeği andırdı bana , ikincisinde daha erkeğe benziuor. Benim içime doğan sanki erkek :) gönlündeki olsun inşallah. Özele mi gidiyorsun
Iraz xEndless ilk foto benimkinin aynısı profilimde var isterseniz bakabilirsiniz herkes kız dedi ama 15+3 de 16 hftlik çıktı doktor erkek dedi size yorum yaptilarmi
-37- 3girlsb teşekkür ederim bı hafta 16 oluyoruz bakalım söyleyecekler mi bu resimde erkeğe benzetti doktor ama emin olamadi🌸
3girlsb -37- 10.haftada oğlum olacağını öğrendim bacak arası açıksa direk gösteriyor erkek organını doktor ama kız genelde saklıyor diyorlar hayırlısı olsun canım
ftmkucuk 3girlsb 10. Haftada bebek 4 cm civarlarında cinsel organı oluşmamış oluyor ki daha çok küçük. Nuba göre yorum yapmışlardır