-37- 3girlsb teşekkür ederim bı hafta 16 oluyoruz bakalım söyleyecekler mi bu resimde erkeğe benzetti doktor ama emin olamadi🌸
3girlsb -37- 10.haftada oğlum olacağını öğrendim bacak arası açıksa direk gösteriyor erkek organını doktor ama kız genelde saklıyor diyorlar hayırlısı olsun canım
ftmkucuk 3girlsb 10. Haftada bebek 4 cm civarlarında cinsel organı oluşmamış oluyor ki daha çok küçük. Nuba göre yorum yapmışlardır
ftmkucuk xEndless gerçekten ilkinde nubu düz geliyor ama kafa yapısı erkeği andırdı bana , ikincisinde daha erkeğe benziuor. Benim içime doğan sanki erkek :) gönlündeki olsun inşallah. Özele mi gidiyorsun
xEndless ftmkucuk Evet özele gidiyorum en basından beri hep erkek hissettim ama önemli olan sağlıklı sıhhatli olması hepimiz sağ salim kucağımıza alalım 😊❤️ Sonuc belli olunca post açarım buyuk ihtimalle haber verırım 🐣💐
3girlsb ftmkucuk cinsiyet 8.haftada oluşuyor canım 11.haftada ikili test için gittiğimde gösterdi bize doktorumuz . Doktorun ve cihazı iyiyse görür
ftmkucuk 3girlsb İnternetten alıntı; Gebeliğin 14′üncü haftasında bebeğin cinsiyetinin görülmesi teorik olarak mümkün olsa da kesin bir tespit için görüntülemenin 16′ncı gebelik haftasında yapılması daha uygundur.
3girlsb ftmkucuk yok artık 16.hafta mı biz 4 kişi aynı doktora gidiyoruz 10.hafta hepimize söyledi hepside doğru çıktı . Hatta ben dedim hocam tahmin mi çünkü çok erken değil mi yooo ne tahmini dedi ikili testte de çevirdi ekranı bana bak tuvaletini yapıyor dedi yukarı doğru işiyordu bizede gösterdi 😀
Nergiz_E ftmkucuk benimde ilk erkek dendi 12 haftamda ama 16 haftada kız olduğunu öğrendik🐣🌸yanılma oluyor yani canım
canimyavrum_ ftmkucuk 11+5 yuzde 80 kiz dedi fotosunu atinca buradaki herkeste kiz dedi 15+6 kesin erkek dedi 19+5 kesin erkek dedi yani 16.haftadan once net olmuyor saglikli olsun insallahh
ftmkucuk canimyavrum_ özel takipli misiniz yani cihazı iyi olan doktor mu yaptı bunu merak ediyorum :) baya ileri haftaymış çünkü
ftmkucuk smyms 11-12-13. Haftalarda bebek cinsel organın olduğu yerde yandan bakınca ulstrasonda , dik bir çıkınca varsa erkek, düz veya aşaya doğru bir cıkıntı varsa kız bebek deniyor. Tabi bu bir teori ama bir çok doktor buna göre yorum yapıyor
Nergiz_E ftmkucuk evet doktor demişti başka doktorda ama Istanbula geldıgımde doktora gıttık ayrı ayrı doktorlara hepsı kız dedi ve sürekli takıplı olduğum doktorum en son emın oldum😍 yanılma oluyor bazen
canimyavrum_ ftmkucuk evet canim renkli ultrasonla bakti 11+5 yanildi iste sonra kendide sasirdi yanildigina baska doktorda erkek dedi