LeylaAB Pamuk3419 5 haftalıkken keseyi 6 haftalıkken ilk kalp atışını duyduk normalde kontrolüm 7. Haftadaydı ama kanamam olduğu için acile gittiğimizde kese bozuk bebek görünmüyor dendi. Ağlaya ağlaya gittiğim kendi doktorum kalp atışını dinletti 😅 dün 8 haftalık olduk
LeylaAB 12betul yaa kesinlikle insanlar 8 haftada öğreniyor üç haftalık öğrenmek insanı çok sabırsız hissettiriyor
Pamiramsi -37- evet hcg yükseliyor ilk defa adetim de geçiyor ama bugün biraz lekelenmem var gibi ağrım yok ama endişelendim inşallah sorun yoktur
zgeDenizKaramanAtmaca Tufu 3 haftalıktı kanda 199 çıktı değerim 3+5 de. ama ben 3+2 de erken gebelik testi ile öğrendim ilk
Mgsh Mnos-332 Regle 8 gün kala nasıl öğrendiniz anlatabilirmisiniz🌸 sağlıkla kucağına almak nasip olsun
User_e34 Tufu Salı günü test yapıp öyle öğrendim dün sonucumu aldım bugün doktor kontrolüm var beta 253 kaç haftalık bilmiyorum tam olarak
Pamuk3419 Tufu bende 2 haftalıkken ögrendim beta 75ti şimdi 3 haftalığım keşke bu kdar erken insan sabırsızlanıyorum ister istemez. 2 hafta sonra keseyi görmeye gidicem inşallah🙏🏻🙏🏻
plajterligi Pamuk3419 2 haftalıkken nasıl öğrendiniz, bildiğim kadarıyla 3.haftadan sonra beta yükselişe geçmiyor muydu 😮
burcuyilmazzz38 Tufu 4 haftalık öğrendim beta 325 di 5 haftalık kontrole gittim kese göründü bebek görünmedi 7 haftalık tekrar gittim bebek ve kalp atışı görüldü suan 17 haftalığız
nsokaplan Tufu adet gecikmesinin 5. günü öğrendim 12,43 ile. 48 saat sonra tekrarladım 60,07 oldu. 2 hafta sonraya ultrason günü verdi doktor.
Pamuk3419 plajterligi 2 haftalıklen betada ögrendim 1 hafta sonra 3 haftalıkken yani ultrasonda ögrendim