Xaysegulo ezgickm bende 17.06 altı ile öğrendim daha yeni 19 kasımda ikinci gebeliğin olucak inşallah biley olmazsa
ezgickm Xaysegulo olmaz inşallah canım ama 2. Kanı vermedin mi benim 18 den sonra 102 olmuştu 🥹 ama en az %60 artması yeterli tabiki
Kucukmeleg-bklyrm3480 Tufu 18 değer çıktı adete beş gün kala klasik gebelik testi ile çıktı silik pembe
Mgsh Mnos-332 Regle 8 gün kala nasıl öğrendiniz anlatabilirmisiniz🌸 sağlıkla kucağına almak nasip olsun
nurdaneg0716 Beta ile öğrendiğimiz günün bi önemi varmı kızlar sizce mesela ben adetten iki gün sonra 16 ile öğrendim ama adetten iki gün sonra fakrli beta ile öğrenen de vardır bu haftasına mi bağlı oluyor
Zeynep2929 maviskokiz ben rahim filmi çekildim pko var bende doktorum tedavisiz hamile kalabilirsin rahim filmi çekelim tuplerine bakalim demişti iki tüpümde açıktı 2 sene önce ocağın 15inde rahim filmi çekildim yine ocağın 30unda hamile olduğumu öğrendim 🫶
plajterligi maviskokiz çatlamadan minimum 10 gün geçmedi gerekiyor normal şartlarda 14.gün yapılması idrar için daha sağlıklı 10.günde kanda çıkar idrarda çıkmayabilir
plajterligi Zeynep2929 yaaa ne kadar çabuk öğrenmişsiniz 😍 bende adetin bittiği gün hsg çekildim 9 kasımda, adetim 6 aralıkta ama sanki erken yumurtladım diye düşünüyorum, siz kaçıncı gün çekildiniz filmi
Zeynep2929 plajterligi adetim bittikten 3 gün sonra çekildim doktorum daha iyi olur bu şekilde demişti hatta %70 hamile kalabilirsin bu ay yine de çok umutlanma ama böyle bir ihtimal var demişti hiç unutmuyorum bu ay deneyin olmazsa çatlatma deneriz demişti çok şükür gerek kalmadı benim hesabıma göre ocağın 19u yumurtlama günümdü birliktelik de olmuştu ☺️ şimdi kızım 2 yaşında çok şükür 🥰