Aslmelike Mummy99 benim sadece halam da ikiz var ama bilmiyorum benimki baya yüksek sanırım ve karnım adet olacakmış gibi içerden içerden karıncalanma var ve karnım şiş şimdiden😂😍 yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecekler😍🙏
yasemin_ysmn Tufu kızımda adetime 8 gün kala 3.04 beta hcg ile öğrenmiştim 😅 olabilir de olmayabilir de demişti doktor. Genelde 5in altını negatif kabul ettikleri için
yasemin_ysmn Egelikiz ben bugün pazartesi sandım o yüzden yarın demişim dün size kafa yerinde değil ki 😔 pazartesi yani yarın gitcem inşallah bakalım hayırlısı
Xaysegulo ezgickm bende 17.06 altı ile öğrendim daha yeni 19 kasımda ikinci gebeliğin olucak inşallah biley olmazsa
ezgickm Xaysegulo olmaz inşallah canım ama 2. Kanı vermedin mi benim 18 den sonra 102 olmuştu 🥹 ama en az %60 artması yeterli tabiki
Kucukmeleg-bklyrm3480 Tufu 18 değer çıktı adete beş gün kala klasik gebelik testi ile çıktı silik pembe
Mgsh Mnos-332 Regle 8 gün kala nasıl öğrendiniz anlatabilirmisiniz🌸 sağlıkla kucağına almak nasip olsun
nurdaneg0716 Beta ile öğrendiğimiz günün bi önemi varmı kızlar sizce mesela ben adetten iki gün sonra 16 ile öğrendim ama adetten iki gün sonra fakrli beta ile öğrenen de vardır bu haftasına mi bağlı oluyor