Busracetin cilm inşallah canim , ben de dedigin gibi yapmayi dusunuyorum , hepimiz icin hayirlisi olsun 💕
Gkhnm97 Busracetin canm bnce hamilesin cunku herkes oyle diyor cok silikte ciksa vardr diyorlar bn daha once hic gebe kalmadim ve yaptigim testlerde hic 2. Cizgi silik bile cikmiyor bnce hamilesin pozitif dusun canm bide dikkat et kendine agir falan kaldirma😊
Gkhnm97 Busracetin biz burdan bakinca gorebiliyoruz yani canm olmasa cikmazdi zaten bence cok yeni bir gebelik insallah mutlu haberler alirsin😊🤲
Busracetin cilm Muzaffer Kubra66 Sonnuryilmaz Selinnnce Bernaderen Hanimlar cok umutlandim sizlerde motive ettiniz eksik olmayon 🌺 ama eve gelip yeni test yaptim hicbirsey cikmadi ve sanirim da reglim basliyor , ah bu testler 🙈
Busracetin Selinnnce adet dongumun bugun 31 . Gunu canim bu aralar cok duzensiz oldugu icin gecip gecmedigini bilemiyorum gecen ay 29. Gunde regl olmustum
Busracetin cilm benim esim kullanmsiti canim sabah akşam içmeye calsiiyordu , doktor da önermisti faydali diye
Sonnuryilmaz Ben de 3 ay sonra tutturmuştum ama kimyasal gebelikmiş o da düşükle sonuçlandı . Şimdi adetime 6 gün var hiç belirti yok sanırım ben de Şubata kalanlardanım devam 😅😅
cilm Busracetin nasıl yapıyodun canım nekadar suda aç karnınamı içiliyo.. netten baktım ama her sayfa farklı diyo.. bu akşam başlatıcam eşime yanlış yapmayım
Busracetin cilm biz suda açmiyorduk canim , bir yemek kasigi kadar sabah aksam iciyordu esim biraz yogun ama suda da acilabilir tabi ama ne kadar suda acilmali bilmiyorum
Sonnuryilmaz Busracetin hamilesin hayırlısı 😊 Benim de geçen ay böyle silik çıkmıştı kimyasal gebelikmiş başka zamana kaldı umutlar😊
Kubra66 Busracetin hayırlı olsun kuzum benimkide öyle çıktı hemen kan verdim değerim 103 çıktı 😍😘 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕😘 isteyen herkese nasip etsin😍😘
Muzaffer Busracetin canım benim şöyle yap bence . İki günde tekrar et bir hafta kazan . Sonra gittiğinde adet günün baya geçmiş olacak ki keseyi görüp belki kalp atışı bile duyarsın . Git gel yapmaktansa sitrese girmektense iyidir. Ama Ne yalan söyleyeyim içimden bir his hamilesin diyor ❤️🍀