[silindi] YagmurHarn ay ben denedim başladım bir ara ama 2 gün içebildim en fazlaaa🤢 nasıl içebildiniz maşallah ben soğan suyu kürünü yapamıyorum yapamam da 🤮 başka kürlere bakıyorum hep soğan olmasında ne olursa olsun diyorum o derece midemi bulandırmıştı🥺
[silindi] Selinnnce maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻 Tam olarak hangi gün yumutladınız acaba? Adet günleriniz kaç gün mesela?
Selinnnce [silindi] 14-15 gun yumurtlama gunummus. Adetlerim 30-31 gun arasi oluyor. Cok tesekkur ederm darisi sizin basiniza
Mlke Muzaffer aynen canımbenimmm🙏 herşeyin hayırlısı olsun sağlıklıyız yaşıyoruz gerisi de olur olur gider insallah 😍😍🙏
Muzaffer Mlke inşllah iletişimi koparmayalım . Sosyal medya kullanıyorsan ekle beni 🙏 instagramda a.okyel isimden bulabilirsin . Ama formdan olduğunu yaz eklemiyorum yoksa 😂😂
Muzaffer Krasivyy canım benim zamana bıraktım artık işe geri dönme kararı aldım olursa amenna ama işimi artık kolay kolay bırakamam . Herşeyin hayırlısı
Krasivyy Muzaffer emin ol işe dönünce olcak bende tam iyi bi hastaneye atanmıştım korunayım dedim korunmama rağmen kaldım hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏
Muzaffer Krasivyy benim allahtan geri dönme şansım var atanma bekleseydim bu kafa ile zaten imkansız 😂 bebek olayı çok istekli olmama rağmen rafa kaldırdım . Özel sıkıntılar diyelim . Ama hakkımızda hayırlısı Ne ise o olsun .
Busracetin Kızlar adet dongumun 30. Akşami , bir önceki güne gore daha belirgin bir gebelik testi sonucu hala da regl olmadim , birkac gun daha beklemek istiyorum eger varsa beta yukselsin diye Sizin yorumlariniz neler , basina gelen oldu mu bu şekilde normal gebelik testi 🌺 [url=https://hizliresim.com/r5OkNN][img]https://i.hizliresim.com/r5OkNN.jpg[/img][/url]
Bernaderen Busracetin canımm hayırlısı eğerki test yanlıs değilse hamilesinn gözün aydın şekerimm 🤗😍😅❤️
Sonnuryilmaz Busracetin hamilesin hayırlısı 😊 Benim de geçen ay böyle silik çıkmıştı kimyasal gebelikmiş başka zamana kaldı umutlar😊
Selinnnce Busracetin canimm bu ikinci cizgi baya belli oluyorrr. Ayy hadi insallah hamilesindir sendeee🤗🤗🤗
Gkhnm97 Busracetin canm bnce hamilesin cunku herkes oyle diyor cok silikte ciksa vardr diyorlar bn daha once hic gebe kalmadim ve yaptigim testlerde hic 2. Cizgi silik bile cikmiyor bnce hamilesin pozitif dusun canm bide dikkat et kendine agir falan kaldirma😊
Gkhnm97 Busracetin biz burdan bakinca gorebiliyoruz yani canm olmasa cikmazdi zaten bence cok yeni bir gebelik insallah mutlu haberler alirsin😊🤲
Busracetin Bernaderen biraz daha bekleyip netlessin diye her gun test yapicam , gecenlerde kimyasal yaşadim o yuzden hemen kan vermeye de gidemiyorum. Insallah dedigin gibidir canim 🌺🌺
Busracetin Selinnnce dimi belli oluyor gibi sanki 🙈 inşallah hayirlisiyla birkaç gün daha bekliycem , Rabbim sevindiriir insalllah beni de bekleyen herkesi de 🌺
Busracetin cilm inşallah canim , ben de dedigin gibi yapmayi dusunuyorum , hepimiz icin hayirlisi olsun 💕
Busracetin cilm Muzaffer Kubra66 Sonnuryilmaz Selinnnce Bernaderen Hanimlar cok umutlandim sizlerde motive ettiniz eksik olmayon 🌺 ama eve gelip yeni test yaptim hicbirsey cikmadi ve sanirim da reglim basliyor , ah bu testler 🙈