Busracetin cilm Muzaffer Kubra66 Sonnuryilmaz Selinnnce Bernaderen Hanimlar cok umutlandim sizlerde motive ettiniz eksik olmayon 🌺 ama eve gelip yeni test yaptim hicbirsey cikmadi ve sanirim da reglim basliyor , ah bu testler 🙈
cilm Busracetin hadiii yaa 😐üzüldüm canm hakkında hayırlısı olsun inşallah bidahaki aya mutlu haberi alırsın
Mlke Busracetin hiç üzülme regli olmazsan git yarın kan ver ama bana sorarsan bekle derim hayal kırıklığı yaşamaktansa biraz daha bekle😊 varsa sağlıkla kucağına al inşallah ama yoksa da elbet olacak dua et ben hepimize ediyorum 🙏🙏🙏🙏
Bernaderen Busracetin aa benim basımada gelmisti aynı sey gecen sene yas ama benim bundan daha belirgin ikinci cizgi cıkmıstı gittim direk kan verdim test yanlısmıss 🙄 gelmezsede sen gene bi test yaptırırsın kan testi bunlarada cok güven olmuyo maalesef
Muzaffer Busracetin ocak ayında beklenen adat öncesi yaptığım test ile bende hamile sandım kendimi ama değilmişim . Kimyasal gebelik muhtemelen dedi doktor . Adet günümde beta 1.2o çıkmıştı . Bekle yinede sen
Busracetin Mlke aynen canim saglikli olsun yeter ki zamanini bekleriz ne yapalim Rabbim hepimzii sevindirsin 🍀
cilm Busracetin canm belki ikinci yaptıgın test yanlış çıkmıştır olamaz mı adet olmazsan git kan ver bence.. inşaallah olmazsın hadi bekliyorum bende dört gözle😊
Busracetin Bernaderen aynen canim adet donemine yakin testlerde boyle de olabiliyor diye okumustum onu da deneyimledim aci bir tecrubeyle 🙈
RabiaMm Mlke Muzaffer Bernaderen Busracetin Kızlar, siz ve yazamadıklarım hep dualarımdasınız, inşaAllah Rabbim hayırlısıyla gönlünüzdekileri yaşatsın size❤️
Bernaderen Benimde adetim bitti ama tuhaflıklar hala devam ediyo ve kendimi cok sis hissediyorum iki gündür okadar cok su iciyorumki su sisliğim gitsin diye ama yok gitmiyo ve devamlı tuvalete cıkıyorum dün tam 4 sürahi su bitirmisim doldurdum doldurdum ictim hatta normal bardaklada devam ettim icmeye ama yok sanki birden böyle üc dört kilo aldım rahatsız edici bi siskinlik ya
Busracetin Muzaffer beklemeye gerek kalmadi canim , diğer aylara kaldi umutlar , Rabbim aratmasin ne yapalim saglik olsun yeter ki 😕
Kubra66 Busracetin vallahii cook üzüldüm kuzum benimki aynı böyleydi o yüzden öyle yazdim rabbim bir an önce isteyenlere nasip etsin💖
cilm kızlarr bugun yumurtlamayı gördüm teste tm 14.günü çıktı.. geçen ay 9.günüydu yumurtlamaa... inşallah bu ay olur dua edin sizlerde hep benim dualarımdasınız RabiaMm Muzaffer Mlke Busracetin @Minikheyecan RabiaMm
Mlke Muzaffer amin canimm🙏 allah im hepimizin sevdiklerine bizlere saglik sihhat versin kalbimizden geçenleri yasamayı nasip etsin Inşallah 🙏🙏
Bernaderen RabiaMm ayy sağol canım benim bende bugün ben dahil bebiş isteyen herkese durup durup dua ettim 😍 aklıma geldikce hamilelerede hayırlısıyla sağlıklı doğum hepimiz muradımıza ereriz inşallah 😍❤️🤗
Busracetin cilm inşallah arkadaşim kafana da takmamaya çalis işin sırrı orada sanirim herkes öyle diyor , benim ilk hamileligim de o sekilde olmuştu olmuyor diye bir dusunce vardi hep gecikmeme bile dikkat etmemistim
Deletedmom0036 cilm nasıl değerlendiriosun peki benim de bugün ama eşim yok yarın olsa acaba yine olur mu 😅
Mlke cilm benim de 9. Gün bugün başladım test yapmaya 13. Ya da 14. Gun oluyor yumurtlama benimde canım 😊
Ayazayaz Muzaffer keşke bukadar kafanıza takmayabilseniz 😔 İnan’ın kafanıza takmasanız hemen hamile kalırsınız 1.2 arkadaşım var sorunları Yok hamile kalamıyorlardı vde ablam. Nasılki vazgeçtiler bıraktılar hesaplamaları hemen o ay hamile kaldılar 🙏 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın