Busracetin cilm inşallah arkadaşim kafana da takmamaya çalis işin sırrı orada sanirim herkes öyle diyor , benim ilk hamileligim de o sekilde olmuştu olmuyor diye bir dusunce vardi hep gecikmeme bile dikkat etmemistim
cilm Busracetin bu ay hiç takmıyorum canm kafama adet günümü bile hesaplamadım.. inşallah güzel haber alırım. çok saol
RabiaMm Selinnnce hamdolsun canım biz de gördük keseyi. Henüz kalp atışını duyamadık ama , haftaya gitvez o yüzden
SecilM Arkadaşlar bebeğiniz sebepsiz sandığınız şekilde olmuyorsa iyi bir doktor bulup gitmenizi öneririm. Ben 1 yılı bekledim öyle gittim bir prof.a. sağ yumurtalığımda bir kitle gözüktü. Ne olup olmadığının anlaşılması için haftaya cuma tomografi çektiricem 2 tane. Operasyon gerekebilir dedi doktor. Bir sürü tahlil istedi ve bu tahlllerden 2si kanserle ilgili. İşini şansa bırakmamak için adan zye herşeyi istedi 😔 Bebeği falan unutmuş haldeyim 4 gündür kendimde değilim. İnşallah çaresiz dert vermesin Rabbim hiç birimize
cilm SecilM canm ben üç yıldır beklıyorum çocuk için eşimde sorun çıktı iki aşılama oldum tutmadı... tüp bebege gidecez.. sanada çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkarsın
Muzaffer SecilM kıyamam sitres yapma lütfen . Herşey güzel sonuçlanacak . Elbette önce senin sağlığın . Dediğim gibi telaş etme bazen doktorlar incik cincik ediyorlar. Geçen yıl kemoterapinin eleğinden döndüm doktor proftu 😂 haber ver aklım sende kalacak yoksa 😘
SecilM Yani aksatmadan iyi bir doktor bulup gidin lütfen. Adetin 3.günü gittim ben. Vajinal ultrason ve elle detaylı muayene etti doktor. Sağ yumurtalıkta birşey var hakikaten ultrasonda ama ne olduğu net değilmiş. Birbirimize dua edelim. Önce kendi sağlığımız. Ve hayatta hiç birşeyi takmamak gerekiyor bunu bir kez daha anladım...
Deletedmom0036 cilm nasıl değerlendiriosun peki benim de bugün ama eşim yok yarın olsa acaba yine olur mu 😅
cilm Deletedmom0036 canım bugun yumurtlama olduysa ilişki oluyo.. yarında test yap t çizgisi siliniyosa yumurtan çatladı demk 4 gün ilikiye girecen🤣.. olur heralde bilmiyorumki canm yaa
SecilM cilm şuan tüp bebeğe razıyım. Yeter ki tahlillerimde o kitle kötü bişey çıkmasın. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sna da herkese de
SecilM Muzaffer teşekkür ederim. Annem de başka doktora da git diyor ama bu hocaya kimi gördüysem en az 2 doktor gezip de gelmiş. Kendimi güvenmek zorunda hissediyorum nedense. Tüp bebek alanında uzman ama benim rahatsızlığımdan da anlar herhalde bilemiyorum daha doğrusu düşünemiyorum tam Ama herşey haftaya cumadan sonra belli olacak. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
biricigimbebegim Muzaffer Biz de adetimin bitiminde 6. Gün başladık 8,10,12,14. gün ilişki oldu 12. Günü yumurtlama zamanıydı hamileyim çok şükür Bitince başlayın hemen 1 gün aralıklı hesaplayarak Allah hepinize nasip eder inşallah
Bernaderen RabiaMm ayy sağol canım benim bende bugün ben dahil bebiş isteyen herkese durup durup dua ettim 😍 aklıma geldikce hamilelerede hayırlısıyla sağlıklı doğum hepimiz muradımıza ereriz inşallah 😍❤️🤗
Mlke cilm benim de 9. Gün bugün başladım test yapmaya 13. Ya da 14. Gun oluyor yumurtlama benimde canım 😊
cilm Mlke canım adet bitiminde başlanması gerekiyo diye biliyorum.. çünkü bende hep 14. günü biliyodum ama hep farklı günlerde çıktı bi bu ay 14.günü çıktı
Mlke cilm biliyorum canım zaten 7 gün sürüyor benim daha doğrusu 3 gün yoğun 4. Gün az 5.6.7 çok az yani benim için normal birde benim 3. Ovulasyon alışım 13. Veya 14. Gün cıktı düzenli adet görüyorum 2 aşağı 2 yukarı ilk ikisini değerlendiremedik 😂😂😂 hep birşey cikti bu ay inşallah basaracaz🙏🙏🙏
Mlke cilm Inşallah canım ya bu ay denk gelirse olur yoksa da diğer aya ümit bağlamıyorum saldım biraz yeni işe de başladım allaha şükür gün içinde az aklıma geliyor iyi olacak herşey inşallah hepimiz için zamanında sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🙏 çok amin