minikbebegim06 ikiaslanannesi80 bi bakalım İnternete falan neler verilebilir diye arayacağınız kimse yok mu hangi sehirdesiniz
minikbebegim06 ikiaslanannesi80 saat biraz erken olsa internetten falan sipariş verirdik gelirdi size en azından ama marketler falan hep kapalıdır 😞
Echanim ikiaslanannesi80 şaka gibi yaaa bebek açlıktan ağlıyor o sırtını dönmüş uyuyor .Allah yardımcın olsun ne diyim ki
ikiaslanannesi80 Angelina_99 İşte daha çok küçük olduğu için korktum açıkcası burdaki annelere sormak istedim
minikbebegim06 ikiaslanannesi80 şekerli şeyler sakın vermeyin lütfen inek sütü de vermeyin inanın sindiremiyorlar biliyorum şuan çaresiz kaldınız ama Allah korusun daha kötü şeylere neden olsa ne yaparsınız 😞
ikiaslanannesi80 minikbebegim06 Olsun düşünmeniz yeter başka ne olabilir bilgim olmadığı için size sormak istedim deneyimli anne vardır diye🙏🏻
minikbebegim06 ikiaslanannesi80 ailenizi vs arayamiyorsaniz en azından çok ciddiyim 112 yi arayin gerekiyorsa kocanızı da alıp götürsünler yani şuan yapacak hiçbir şeyim yok diye anlatin durumu
Seda13 ikiaslanannesi80 böyle ö.küzleri nerden buluyosunuzda evleniyosunuz birde kullanıcı adına bakılırsa ikinci çocuğunuz yani boğarım onu o yatakta ya sabır..
ikiaslanannesi80 Seda13 Aynı eve girmeden bilinmiyor ki bacım ilk çocuğum direk mamayla beslendi o yüzden bilmediğim için sordum annelere Şuan bebeği doyurup yatırmak amacım ondan sonra zaten yapacağımı biliyorım
Mavikizkaracocuk Allah eşinize merhamet versin. İnek sütü vermek zorunda kalırsanız da kaynatın az bir ılık kaynamış suyla çözeltin varsa zeytinyağı damlatın bence bir çay kaşığı.
MorKelebek54 Mavikizkaracocuk inek sutu bebekler icin cok agir. Bagirsaklari sindiremez. Tavsiye edeceginiz seyi bi kere degil on kere düşünün söz konusu bi bebek ya hani. Ya da dusunmeyip intrnetten de arastirabilirsiniz.
susam_18 minikbebegim06 ben olsam çoktan ya sokağa atmıştım kendimi nöbetcı eczaneye gitmiştim . Ya da komşu zilini çalmıştım illa ki biri alır. En son polisi arardım evde ki hayvanı alsınlar diye.