ikiaslanannesi80 2.5 aylık bebeğim sütüm kesildi gelmiyor akşamdan beri doymuyor ağlıyor sürekli bilmiyorum ama olurmu normal süt versem adama kalk git al diyorum gidip alamam param yok diyor döndü uyudu gece gece çıldırttı beni normal süt versem bişey olurmu
Rabiamina ikiaslanannesi80 mama verebilirsiniz ancak. Küçücük çocuk onu hazmedemez. Eşinize de bir şey diyemiyorum bu platformdaki merhametsiz kocaları herkes nerden bulmuş anlamıyorum. Olan çocuklara oluyor gerçekten. Adam olmayanlar baba olmasın
Mavikizkaracocuk ikiaslanannesi80 İnternet’te alternatif tarif yok mu acaba irmikle vs aklıma başka bir yol gelmiyor kocanizin gırtlağını sıkın bence bide
Mavikizkaracocuk Olmazz inek sütü çok zararlı sindirmesi pek mümkün değil. Kimseden isteyemez misiniz? Alıp getirse
ikiaslanannesi80 Mavikizkaracocuk Burda kimsem yok ki isteyim bide bu saatte bi kaç arkadaşıma sordum da bizde de yok dediler adam da döndü uyudu süt düşündüm ama onada olmaz dediniz
ikiaslanannesi80 Mavikizkaracocuk 2.5 aylık daha o yüzden bende tereddüt ettim bebeğimi susturayım doyurayım da zaten ben ona yapacağımı biliyorum bacım
minikbebegim06 ikiaslanannesi80 bi bakalım İnternete falan neler verilebilir diye arayacağınız kimse yok mu hangi sehirdesiniz
ikiaslanannesi80 Angelina_99 İşte daha çok küçük olduğu için korktum açıkcası burdaki annelere sormak istedim
minikbebegim06 ikiaslanannesi80 saat biraz erken olsa internetten falan sipariş verirdik gelirdi size en azından ama marketler falan hep kapalıdır 😞
Echanim ikiaslanannesi80 şaka gibi yaaa bebek açlıktan ağlıyor o sırtını dönmüş uyuyor .Allah yardımcın olsun ne diyim ki