YarenYsrc BossMom yaa hayırlısı buymuş demek ki bende iki gebeliğim öncesi iki kimyasal gebelik yaşadım nasip 🤷🏼♀️
Reznbzkrt YarenYsrc ay bende oğlum da Çin takvimi erkek gösteriyor şuan 10+5 günlük hamileyim kız gösteriyor kız hissediyorum ama bakalım öğrenemedik nasip kısmet
YarenYsrc Reznbzkrt kızlar biraz daha geç öğreniliyor ama eğer kız çıktıysa kızdır ne güzel maşallah 🌸
azracan20 YarenYsrc benim eşim her ikisinde de erkek oldu diye çok üzüldü kız çocukları çok seviyor gelip gidip bana bi prenses veremedin prensesim diye seveyim 😂 ben şansımı 3.için de kullanıcam seni bilemem ama olmazsa artık devamı yok bende 😂😂
YarenYsrc azracan20 ahaha büyük risk ben o topa nasıl girerim bilemiyorum ya o da erkek olursa evde 4 erkekleri kafayı yerim herhalde 😂
azracan20 YarenYsrc ben bana arkadaş olsun diye kız istiyorum oğullar babayla takılacak ben tek kalıcam sabrım asla gelmeyecek biliyorum 😂 Rabbim ikimize de nasip etsin inşallah canım 😍🌸
Yagmurbebek azracan20 bende öyle istemstm ama ikincide erkekmis. Üçüncü de hic düsünmyrm tabi nasip büykte konusmuyrm.
Emineysrrr Yagmurbebek Ben de ilk başta alışamadım fikre ama kısmet Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 ben de büyük konuşmayım ama üçüncüyü düşünmüyorum bu şans ile o da erkek olur 😂😂
gezentianne YarenYsrc Oğlumda hep erkek hissetmiştim bildim şimdi de hep kız hissetim 12 haftalığım ve kızmış🙈💕💕💕
YarenYsrc gezentianne ne güzel maşallah Rabbim sağlımla doğmasını nasip etsin 🌸 benim bu konuda hissedişlerim hep sınıfta kaldı ya hiçbiri tutmadı 🤣