YarenYsrc azracan20 ahaha benimde hep içimden oğlum demek geliyordu ama oğluma dediğim için alışkanlık sanıyordum 🤣 sizinki baya enteresan olmuş iyi ki de beklemişsiniz 😁
azracan20 YarenYsrc sorma erkek olduğunu öğrenince hüngür hüngür ağladım günlerce kabullenemedim 🤣🤣 şu an 7 aylık yanımda uzanmış saçımı çekiyor 😂😂
Silanur azracan20 hiç özele gitmismiydiniz yani devletteki ultrasonlar birz kötü bacak arası hep boş muydu
YarenYsrc azracan20 ben ilkini de kız istiyordum o da erkek oldu bu da bende baya üzüldüm ama dedim demek ki hayırlı değilmiş 😂
YarenYsrc Silanur erkek ultrason kötü de olsa bence belli oluyor ben şahsen direk doktor söylemeden bacak arasını gördüm doluydu bende devlete gidiyorum birazda hastaneyle ilgili 🌺
Pandaaa1_ Ebrueren evet ya özele gitsem.soyler aslında ama gitmiyorum.oglumu da geç öğrendim ztn hep erkek gibi dedi kendini tsm göstermedi en son erkek demişti sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez canım
azracan20 YarenYsrc benim eşim her ikisinde de erkek oldu diye çok üzüldü kız çocukları çok seviyor gelip gidip bana bi prenses veremedin prensesim diye seveyim 😂 ben şansımı 3.için de kullanıcam seni bilemem ama olmazsa artık devamı yok bende 😂😂
Annelikmghb YarenYsrc gebelikte belirtilerle cinsiyet tahmininin hurafe oldugunu sende ogrenmis oldun tatlım. Saglikla gelsin paşan insallah.
YarenYsrc BossMom yaa hayırlısı buymuş demek ki bende iki gebeliğim öncesi iki kimyasal gebelik yaşadım nasip 🤷🏼♀️
Reznbzkrt YarenYsrc ay bende oğlum da Çin takvimi erkek gösteriyor şuan 10+5 günlük hamileyim kız gösteriyor kız hissediyorum ama bakalım öğrenemedik nasip kısmet
YarenYsrc Reznbzkrt kızlar biraz daha geç öğreniliyor ama eğer kız çıktıysa kızdır ne güzel maşallah 🌸
YarenYsrc azracan20 ahaha büyük risk ben o topa nasıl girerim bilemiyorum ya o da erkek olursa evde 4 erkekleri kafayı yerim herhalde 😂
azracan20 YarenYsrc ben bana arkadaş olsun diye kız istiyorum oğullar babayla takılacak ben tek kalıcam sabrım asla gelmeyecek biliyorum 😂 Rabbim ikimize de nasip etsin inşallah canım 😍🌸
Yagmurbebek azracan20 bende öyle istemstm ama ikincide erkekmis. Üçüncü de hic düsünmyrm tabi nasip büykte konusmuyrm.