eliff__ S1104 çok teşekkür ederim canım benim biliyorum takip ediyorum onu hatta 2 ay önce ovülasyon testi ile ben takip et tamam mı gene de demek zamanı değilmiş Rabbimin izniyle inşallah bu ay olur 20 saniye kuralını deniyorum
Juli20 Bende bu ay ayın 20 de vuruldum hiç bir belirtim yok benimde solda iki yumurta büyümüş inşallah tutar bu sefer kızlar hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallah
Meryemld Bende 22 kasım vuruldum. Sağda yoktu ama solda 29mm,19mm,14mm vardı. İnşallah 19,14 olanlar beni sevindirir
eliff__ S1104 canim o adet söktürücü deglmi ben adet olmadigimda doktor vermisti adet söktürücü fotoğrafni eklermisin
Juli20 eliff__ evet canım vuruldum dünden beri gaz mide bulantısı ishal var iğnenin etkisi mi acaba diye düşünüyorum
plajterligi eliff__ tarihlerimiz sizinle çok yakın🫶🏼 bende 9 kasımda hsg çekildim ovülasyon takibi yapmadım doktorum ilişki tarihleri verdi ama ortalama 19 Kasım benimde yumurtlama gözüküyor doktora göre, bu ay 19 undan erken yumurtladığımı düşünüyorum ama adet tarihine kadar 10-12 gün var 🫠🫠
eliff__ plajterligi canım ben de doktora gittiğim zaman sol yumurtalıkların iki tane büyümüş çatlama iğnesi vardı iğneden sonra ilişkiye girebildiğiniz kadar girin dedi iğne vurulduktan beridir daimi ilişkiye giriyoruz o şekil bakalım nasip kısmet ve gülüyoruz en son 3 Kasım’da işte adet gördüm bakalım 3 Aralık’ta normalde adet olmam gerekiyor inşallah olmam yani 6 Aralık randevu aldım kadın doğuma gideceğim öyle
eliff__ S1104 canim ben rahim filmi cekecektim ama adet olmadım diye doktor bana bunu verdi verdikten sonra da kullandım 3 gun sonra adet oldum
S1104 eliff__ bana da rahim filminde olmayım diye kullandırdılar kullandığın sürece olmuyorsun ilacı bırakınca adet oluyorsun
eliff__ S1104 valla bilemedim ki ga bende de var kulansammi yada bilmiyorum demek herkesin şeyi farkli