Esayyy977 Selam kızlar bende 20 sinde iğne oldum 12. günde sonrasında 16. Günde duphaston başladım çok heyecanlıyım kasık ağrım var solda sadece ve şişkinlik
MeltemAksan eliff__ bende çatlatmayla hamile kaldım çok şükür 2 aylık oldu idrarda uzun süre belli olmadı direk kandan bak inşallah sizinde hayırlısıyla tutar 🙏🙏
eliff__ MeltemAksan aminn inşAllah canım benimm dua et ne olur zaten direk kan vericem testlere guven olmuyo bide canim senin bir sorunun var mıydı hani
Bilge-96 MeltemAksan ben 14 Kasım’da iğne yaptım. 25’i akşam erken gebelik testi yaptım 26’sı sabah ilk idrarla kaset test yaptım ikisi de negatifti. Erken mi sizce? Siz ne zamana kadar negatif gördünüz evde idrar testinde kanda adetten sonra ne zaman kaçla öğrendiniz
eliff__ Esayyy977 Benim bildiğim kadarıyla o ilaç adet söktürücü ya ben adet olamıyorum onu kullanıp adet oluyordum
Esayyy977 eliff__ döllenme olursa rahmi kalıntaştırıp tutunmaya yardımcı oluyor progestan içeriyor düşük önleyici olarak veriliyormuş
eliff__ Esayyy977 bilmiyorum ama doktorum bna vermedi ya gittiğim doktorda çok özel bahçecik tüp Bebek merkezi oraya gidiyorum herseyimi yaptım birşeyin yok ddi ayni sekilde esimde sadece yumurtan buyuyo catlamiyo ddi igne verdi o kadr
Esayyy977 eliff__ düşük önleyici olarak kullanan arkadaşlar var burda bi araltır istersen prospektüsünü kendim de okudum zaten faydalı olacağını düşünüyorum