Sevgikaya1525 minik_711 yok kese göründü kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi ama ben 8+4 de randevu aldım
dilaaann minik_711 normalde eşim ustunu örtmez ben örterdim ama şimdi ateş basiyor resmen gece boyu üstü açık yatıyorum doğalgazı kısıyorum sıcak basıyor
Aeell minik_711 dun lapa lapa kar yağıyordu ve evdekıler usurken ben sabaha kadar cam acık yattım esımm kapattı ben açtım üstelik ustumde ne yorgan ne battaniye ayaklarımdan baslıyo butun vücudum cayır cayır yanıyor
Selcanumay1002 minik_711 Bende gebeliğin ilk aylarında donarım son aylarında yanarım😂 (2 gebelikte de ilk aylar yaza son ayım kışa denk geldi)
Mervealya1992 minik_711 ilk kızımdaoyleydım martta dogurdum fayanslrsa yatyordm eşim hava soguk dıyordu yok dıyordum cok sıcak o sene kar yagmıştı ona ragmen mutfak fayansına uzanıyordum:))
Hicrettt minik_711 23+4 oldum ve yanıyorum, don atlet yatıyorum afedersiniz ve hala çok sıcak 😂😂 normal galiba
Tiniminihanim1 minik_711 ben ben benn yanıyorum adeta normalde çok üşüyen biriyimdir🤣 vücut sıcaklığı yüksek adette olamıyoruz menapozlular gibiyim😁
NurZenkin minik_711 esim kalın kıyafetlerle dururken evde kisakolla terliyorum bende 😂😂😂 esim ayaklı soba koydu adımı