oykumens Bende aynı valla. Dışarda mevsimlik bir yelek yetiyor. Evde tişört falan. Kız bebek de olur diyorlar sıcak basması ama ne kadar doğru bilmem.
Sevgikaya1525 minik_711 ay hadi inşallah belirtiler olsn istiyorum bende aşkm ya çok kötü belirti olmadığında
Sevgikaya1525 minik_711 yok kese göründü kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi ama ben 8+4 de randevu aldım
dilaaann minik_711 normalde eşim ustunu örtmez ben örterdim ama şimdi ateş basiyor resmen gece boyu üstü açık yatıyorum doğalgazı kısıyorum sıcak basıyor
Aeell minik_711 dun lapa lapa kar yağıyordu ve evdekıler usurken ben sabaha kadar cam acık yattım esımm kapattı ben açtım üstelik ustumde ne yorgan ne battaniye ayaklarımdan baslıyo butun vücudum cayır cayır yanıyor
Selcanumay1002 minik_711 Bende gebeliğin ilk aylarında donarım son aylarında yanarım😂 (2 gebelikte de ilk aylar yaza son ayım kışa denk geldi)
Mervealya1992 minik_711 ilk kızımdaoyleydım martta dogurdum fayanslrsa yatyordm eşim hava soguk dıyordu yok dıyordum cok sıcak o sene kar yagmıştı ona ragmen mutfak fayansına uzanıyordum:))