nurdaneg0716 Celiktaskaya beta kaç iken öğrendiniz onun hafta ile ilgisi var mi acaba 3 haftalık o zaman adet gününüz gelmeden mi öğrendiniz
Busratez Cnsmv ama çok erken öğrendim o yüzden keseyi göremedik daha 4 aralıkta randevumuz var zaman geçmiyor 🙈🙈
tugbaoguz3516- 4+3 de öğrendim bende bir hafta o kadar çok kasık ağrısı çektim ki artık acile gittik korkudan yerleşme ağrısı lekelenme yoksa korkma dedi bugün 6+1 olduk geçti kasık ağrım
Cnsmv tugbaoguz3516- doktor banada kasık ağrısı yerleşmeden dolayı dedi ağrı olmayınca da korkuyorum psikolojim bozuldu🥹🥹
Busratez Cnsmv bir daha hiç baktırmadım , doktora dedim değeri rakip etmem gerekir mi diye o da gerek yok hamilesin 2 hafta sonra gel kese oluşmuşmu ona bakalım dedi
Busratez Şimdi tekrar gitmek istiyorum ama bişey göremeyip 2 hafta sonra gel der diye mecbur bekliyorum 6 haftalık olunca gitme kararı aldım
Celiktaskaya nurdaneg0716 evet adet günü öncesi öğrendim kan testi 2 sonra 150 350 diye diye daha katlanıp gidiyo
Busratez Cnsmv ben 18 kasımda gittim ilk 2 hafta sonra gel dedi onu bekliyorum. Ama o kadar sabırsız bir karakterim ki zaman hiç geçmiyor 😂