Adel2025 Gkvcbj 29.10.2002 doğumluysanız hamile kaldığınızda daha 21 yaşınız varmış, 22 ekimde oldu, temmuzda daha 21. O yüzden de bebeğiniz erkek, usmde doğru söylemiş demekki kordon değilmiş 😄
EgeF35 Adel2025 orasi ole tatlim allah herseyin hayirlisini versin oncelikle 💓 sus kiz deme ole 3.bile esimle hic dusunmuyorduk gaz sancim var diye gittim bebis varmis 😂😂 Allahim isteyen evlat hasretiyle yanip tutusan herkese nasip etsin 💓 ( buarada ins yanilirsin 😋😂)
Adel2025 EgeF35 kız Allah her isteyene öyle “gaz sancısı” versin 😄 Sen bana doğum tarihini de yaz, belki demin ki azeri kız gibi söylemişsindir yaşını
EgeF35 Adel2025 😂 amin tatlim amin . 15.03.1994 dogum tarihim canim cin takvimine baktigiimda 1 yas eklemem gerekiyormus yani 31 yas olarak ve cin takviminde kiz cikiyor rus takviminde hesaplama yaptigiimda da kiz cikiyor doktorlarda yapisi kiza benziyor dedi valla bende anlamadim buarada iki oglumdada cin takvimi vs takvimler hep erkek cikiyordu tatlim
Munojat29 Adel2025 valla canım gelen giden yok uygulamaya göre son 1 gün. Ama bebeğim annesinin karnında çok rahat görünüyor 😂 Hamile kaldığımda tam 28 değildi
EgeF35 Adel2025 😂 yanilsanda yanilmasanda allah nasip gormus bir melek bana artik bunu hic birsey degistiremez sag saglim dogsunda erkek olsun 🥰
Papatya_1626 Adel2025 ayy kiz istiyordum ama hayirlisi rabbimden gelen herseye raziyim saglikli olsunlarda tesekkur ederim canim🥰