Gkvcbj Adel2025 usm erkek olduğunu söyledi ama ben kordonu olduğunu düşündüm çünki bacak arasından geçiyordu inşəAllah detaylı ultrasonda görürüm net
Adel2025 Bnguuu_102 MaşAllah canım sağ salim alırsın inşaAllah bebişini kucağına 😘 Nasıl çalışıyor bu hesaplama bilmiyorum, ama gerçekten çok denedim daha yanıldığını görmedim 😄
Adel2025 Gkvcbj 29.10.2002 doğumluysanız hamile kaldığınızda daha 21 yaşınız varmış, 22 ekimde oldu, temmuzda daha 21. O yüzden de bebeğiniz erkek, usmde doğru söylemiş demekki kordon değilmiş 😄
Zeynepkrkzk 1Anneadayiiii Bizde 14+3 elmayız geçen gün ikili test sonucu için gitmiştim cinsiyete de baktı kız gibi dedi ama kesin bir şey de demedi 17. Haftada tekrar gidicem inşallah gösterir miniğim 🥹🥰🥰
1Anneadayiiii Zeynepkrkzk benim kontrolüm de bugündü çok şükür ikili testimiz tertemiz çıkmış herşey yolunda ama cinsiyeti söylemedi doktorumuz 😂 birazcık daha merak edin sürpriz olsun dedi bence tahmini var ama emin olmadan söylemek istemedi 😂 sağlıkları iyi olsun da cinsiyetin bi önemi yok bakalım sizin değişecek mi yoksa kesin kız mı 😍
EgeF35 Adel2025 orasi ole tatlim allah herseyin hayirlisini versin oncelikle 💓 sus kiz deme ole 3.bile esimle hic dusunmuyorduk gaz sancim var diye gittim bebis varmis 😂😂 Allahim isteyen evlat hasretiyle yanip tutusan herkese nasip etsin 💓 ( buarada ins yanilirsin 😋😂)
Adel2025 EgeF35 kız Allah her isteyene öyle “gaz sancısı” versin 😄 Sen bana doğum tarihini de yaz, belki demin ki azeri kız gibi söylemişsindir yaşını