Adel2025 Cagla46 Erkek olucak sizde Allah nasip ederse 💕 tebrikler Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Adel2025 Munojat29 Siz daha doğurmadınızmı? 🤔 şubat görünce bi şaşırdım 😄 hamile kaldığınızda 28 yaşınız tammıydı? Eger öyleyse erkek
Defnezumramom eliff4 iyi gidiyor çok şükür ya gün sayıyorum diyebilirim artık zaten zaman su gibi akıyor kışa geldiği için senin nasıl gidiyor 😊😊
eliff4 Defnezumramom benimde iyi gidiyor yine ufak tefek şeyler dışında bakalım banada geçmiyor gibi geliyor son zamanlar yaklaşırken ☺️
Defnezumramom eliff4 artık saymaya başladık ya ondan öyle oluyor ya benim saymaya vaktim kalmıyor ki kızım sağolsun 😂
Adel2025 danla2711 ay bana da öyle diyorlardı, hiiiç kimse kız hiss etmiyordu benden başka😄 31 haftalık gebeyim, kızım olucak Allah nasip ederse 😄 bekliycem, yazarsınız cinsiyetinizi
Munojat29 Adel2025 valla canım gelen giden yok uygulamaya göre son 1 gün. Ama bebeğim annesinin karnında çok rahat görünüyor 😂 Hamile kaldığımda tam 28 değildi
EgeF35 Adel2025 son adet tarihim 9agustos ve yas 30 . Suan 15+1 gunlugum doktorlar yapisini kiza benzetti ama benim bidigim gostermiyor kendini 🤭
EgeF35 Adel2025 eger dedigin gibi buda erkek olursa 3.oglum olmus olucak kendimi kiza alistirmistim ama nasip artik canim 😘