1 hafta gerilik vardı, 2 haftaya ciktı. Eger 3 hafta ve uzeri olursa bu tehlikeye isaret dendi. Hem
Kadin dogum doktorum hemde her hafta 5.500 tl vererek perinatolog muayenesiyle birlikte 4 hafta gidebildim. Gelisim geriliği basladiginda 30 haftalik gebeydim. Beraberinde tansiyon cikmaya basladi, cunku bebek beslenmedigi icin plesenta uyari veriyormus, ve bebeğimin karni gelişiminden 3 hafta geriden geliyordu. 34 haftayi gecmek icin cok dua ettim, ama her günüm elimde tansiyon aletiyle gecti. 14-9 u her gecmesinde soluğu hastanede aldim. 35. Haftanin ilk günü 16/10 tansiyonu gördüm, hemen hastaneye gittim ilk nst de bebegimde hareketsizlik goruldu. 4 nst daha cekildi, çikolata yemekten artik kusma noktasına geldim, bir dakika durmayab oglum kipirdamiyo. Cok yorulmus beslenemedigi icin, hemen kan tahlili yapildi yuksek tansiyon gebelik zehirlenmesine baslamis, 4 saat icinde acil sezaryene girdim. Suan bebeğim 5 günlük ve küvezde. Tırtılım o kadar güçlü ki 1,500 kg dogdu ama solunum güçlüğü yok mamayi oral yolla aliyo. Kilosunu tamamlasin hastaneden cikaracaklar insalllah. Ama kucagim bos karnim boş eve geldim. 5 gündür ve yedigimden ne uyudugumdan bisey anladim. Her gun sabah 9dan, aksam 7 ye kadar hastane kapisinda bekliyorum. Lohusa hic olmadim. Süslü odam, geceliklerim olmadi, lohusa tacim bile olmadi. Yavruma cok dua edin sag salim ciksin, guzel bi surec gecirmeniz icin bende size dua edecegim. Kimin kime duasi kabul olur bilinmez, Alllah hepimizin yardımcısı olsun