delibirhatun297 Mzgnysf doktorla görüşülmesi gerek, arkadaşım doktorun görüştü o yönlendirdi. Ben normal paylaşımlı odada kaldım.
nurdaneg0716 Nus_12 bakalım yarın Fadime hanıma gidicem memnun kalırsam bikac defa daha giderim zaten sonra özele geçmeyi düşünüyorum oğlumda da öyle yapmıştım
nurdaneg0716 Nus_12 ben bugun Fadime hanıma gittim çok kalabalık istediğim ilgiyi de alamadım bikac defa devlete gidicem ama en azından ilgili olmasını istemiştim
Nus_12 nurdaneg0716 bende hiç alamamıştım o yüzden sizede öyle dedim buket hanım ve derya hanım ilgili en azından bı guleryuzu esirgemiyolar mecbur gibi bakilmaz gelen
nurdaneg0716 Nus_12 bidahakine onlara alicam inşallah hangisine randevu bulursam artık iki hafta sonraya gidicem kese oluşmuştu kalp atışı daha duyulmadı
Meltem2910 Ilknur2810 benim Anadolu sağlık sigortam var bilmiyorum o yüzden ama muayene ücreti 1450 olması lazım sanırım
Sevgikaya1525 Ftmnnr çok ama çok tatlı babacan Bi doktor cnm tercih edebilirsin cnm. 🥰5 aralıkta randevum var hatta
Ftmnnr Sevgikaya1525 sonlara geldik birde hastane ile anlaşma yaptık ücret üzerinden o yüzden 😂ikinci olursa artık